Svaštara

Ubistvo muža milionera žena naručila na godišnjicu braka…

Barry Pring je imao 46 godina kada je preko interneta upoznao striptizetu. Vjenčali su se. Ona je ostala u Kijevu, on se vratio u London. Pozvala ga je na proslavu prve godišnjice braka.

Bračni par - SWNS

Britanski milioner ubijen je na prvu godišnjicu braka. Ubio ga je vozač koga je unajmila njegova žena Anna Ziuzina. Tijelo Barryja Pringa od siline udarca se doslovno prepolovilo. To je bilo 2008. godine, a istraga i dalje traje jer Anna nije dostupna britanskim vlastima, piše “24sata“…

Pring je porodici, kada je imao 46 godina, rekao da će se konačno skrasiti. Prije je imao više veza, a prodici je rekao da je njegova žena učiteljica engleskog. Kasnije su saznali da je striptizeta i plesačica oko šipke, te da su se upoznali preko interneta. Par se vjenčao u Kijevu 2007. godine. Anna Ziuzina je ostala u Kijevu, a Pring se vratio u London gdje je radio.

Kada je napokon došla u posjetu u Englesku, Pringova porodica nije bila oduševljena. Kažu kako je Pring bio očaran svojom ženom, ali mu je teško padala njihova razdvojenost.

Kasnije su sudiji istrage rekli kako je Anna od muža stalno tražila novac. Zaključili su da je to bio razlog zašto se udala za njega. Ziuzina je pozvala supruga u Kijev kako bi proslavili prvu godišnjicu braka i njezin rođendan.

Ziuzina je rekla ukrajinskoj policiji da su u restoranu pili vino i votku. Kada su se htjeli vratiti kući pokušali su pozvati taksi. Bila je gužva i prešli su sigurnosnu barijeru kako bi lakše dozvali taksi.

“Sjetila sam se da sam u restoranu zaboravila rukavicu. Vratila sam se i onda sam čula udarac”, rekla je Ziuzina policiji.

Policija je prvo mislila da je riječ o nesreći, a onda su posumnjali na ubistvo. Vozača nisu našli, ali su našli registarske oznake koje su bile ukradene s automobila u blizini Anninog stana. Vozilo koje je udarilo Pringa nije imalo svjetla, nije ni trubilo za upozorenje i toliko ga je jako udarilo da mu je tijelo odletjelo 30 metara iza sigurnosne barijere.

Policija je kasnije prisluškivala Ziuzinu. Majci je rekla u jednom razgovoru kako policija želi da joj kaže ko je vozač. Majka je odmah prekinula. Policija u Britaniji je htjela razgovarati s Annom, ali je ona to odbila.

U Ukrajini nemaju nadležnost i slučaj se rješava na višem nivou. “Sky News” je saznao da je Anna prije četiri godine bila trudna i živjela je i Londonu s drugim, bogatim partnerom. Sada živi u inostranstvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh