Svaštara

Šta svaki pravi muškarac želi od žene

Loša komunikacija je smrt za ljubavnu vezi i svaki pravi muškarac je toga svjestan. Zato vam donosimo pet stvari koje svaki pravi muškarac želi od žene:

par - Ordinacija

Da bude njen heroj

Muškarcima je jednostavno urođena potreba da budu heroji, posebno pred ženama koje žele impresionirati. Onoj koju voli on želi pružiti cijeli svijet, nositi je na dlanu, držati je zaštitnički u naručju, spašavati od neugodnih ili napornih situacija. Za uzvrat samo želi vidjeti u njenim očima da mu se divi – da ga gleda kao pravog, iskonskog mužjaka, piše “24sata“…

Da bude prihvaćen i voljen

Želi to osjećati bez obzira na svoje nesavršenosti. Želi da ga voljena žena prihvati upravo onakvog kakav jeste, sa svim manama i vrlinama. Svjestan je da će ponekad zaboraviti uraditi ono što mu je njegova partnerica rekla, ali ne želi da njena ljubav ovisi o takvim sitnicama.

Da mu žena govori kako se osjeća

Mnoge žene griješe jer vjeruju kako njihovog muškarca ne zanima kako se one osjećaju pa mu o tome ne govore. Ali, svaki pravi muškarac želi znati kako se njegova ljubav osjeća. Ne želi živjeti u neznanju i nagađati što bi se u njenoj glavi moglo događati. Stručnjaci za veze kažu kako partneri grade zid između sebe, ciglu po ciglu, svaki put kada nešto prešute, posebno kada za sebe zadrže to kako se osjećaju.

Da imaju dobru komunikaciju

Loša komunikacija je smrt za ljubavnu vezi i svaki pravi muškarac je toga svjestan. Zato pored sebe želi imati partnericu s kojom može razgovarati o svemu, opušteno i spontano. Također, on zna da je ponekad i tišina odlična neverbalna komunikacija između dvoje ljudi. Ponekad nije potrebno ništa reći, a da bi se zapravo reklo puno toga.

Da ona ima svoje interese

Za zdravu vezu oba partnera trebaju i dalje njegovati svoje hobije, odnose s prijateljima i porodicom, odnosno moraju zadržati svoju ličnost. Pravi muškarac ne želi pored sebe imati ženu koja će život podrediti njemu i njegovim interesima. Želi partnericu koja razmišlja svojom glavom i ne zaboravlja svoj identitet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh