Svaštara

S OVAKVIM MUŠKARCEM ŽELITE OZBILJNU VEZU!

Istražili smo koje biste to osobine trebali pronaći u frajeru kojeg želite uz sebe, zauvijek…

muskarci u odjelima - Profimedia

Advertisements

Frajeri su vizualni tipovi i njihovu ćete pažnju privući izgledom, dok je kod nas žena situacija znatno drugačija. Naravno da i nama mora postojati fizička privlačnost da bi nas frajer zaintrigirao, no osim što sanjamo o visokim, šarmantnim, tamnim strancima, sanjamo i o ostatku paketa. Mi od prvih trenutaka analizujemo njegovu ličnost i između redaka čitamo kako bi izgledalo njegovo ponašanje prema nama, a evo što najviše cijenimo! piše “Cosmopolitan“…

Ljubaznost i altruizam

Da, ne sramimo se reći da volimo frajere koji će pomoći starijima i slabijima od sebe, koji će uvijek prema svakome biti ljubazni, koji će brinuti nama i pokazivati nam da cijene to što imaju.

Pamet

Inteligencija na svakom nivou je se*si. Volimo kada su frajeri emocionalno i socijalno inteligentni, a važno nam je i da koefcijent inteligencije prelazi određenu granicu. Žene vole kada ih frajeri uče novih znanjima, trikovima i vještinama pa je jasno zašto volimo pametne frajere od kojih uvijek možemo nešto naučiti.

Duhovitost

Frajeri bez smisla za humor ženama i nisu posebno zanimljivi. Što je neki frajer duhovitiji, to nam je privlačniji, i to je jednostavno tako. Ako muškarac može nasmijati ženu, može je natjerati na sve…

Samopouzdanje

Mi želimo frajere koji su sigurni u sebe, frajere koji su svjesni svojih kvaliteta i koji se ne srame pokazati ih, koje god one bile. Ništa nije se*sipilnije od samopouzdanja, kako kod žena, tako ni kod muškaraca!

Uravnoteženost

Ne želimo frajera koji po cijele dane sjedi u kancelariji i ganja karijeru, kao niti onog koji svaki slobodan trenutak provodi igrajući igrice. Želimo frajera koji će zasluženu pažnju posvetiti i karijeri, i porodici i prijateljima i vezi.

Sposobnost slušanja

S obzirom na to koliko su žene emocionalne i kako najčešće imaju potrebu razgovarati i analizovati sve što im se u životu događa, važno im je da imaju nekoga ko će ih znati i htjeti saslušati i nekoga ko će im u svakoj situaciji biti podrška.

Pažnja

Volimo frajere koji će nam na razne načine dati do znanja koliko im je stalo do nas i koji će se potruditi pokazati nam koliko su obzirni. Koji će s nama poželjeti ići gdje god je potrebno, biti šarmantni i biti nam potpora. I koji će svima dati do znanja koliko su sretni i ponosni što smo njihove.

Maniri

Želimo frajera koji se zna ponašati u svakoj situaciji, koji se zna odjenuti za svaku situaciju i koji vas nikada neće osramotiti, na bilo koji način. Želimo frajera koji svojim stavom šalje jasnu poruku da cijeni sebe i svoje kvalitete!


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh