Svaštara

Venera u Strijelcu donosi ljubav koja bi poletjela za onim koga voli!

Venera je u Strijelcu i u sebi nosi poletnost, toplinu, žar i aktivnost, ona bi da voli i bude voljena, želi uložiti u neku svoju težnju, koja bi joj pričinila zadovoljstvo

Ljubavni par - Zadovoljna.hr

Advertisements

To sada za nju može biti i učenje, studiranje. Može biti i putovanje i to negdje daleko gdje je njena ljubav. Njoj je sada kada je Jupiter u Vagi, ljubav ta kojoj će hrliti i koja je može učiniti najsretnijom.

Venera u Strijelcu može donijeti ljubav koja bi poletjela za onim koga voli. Ljubavna vatra koju ona donosi može dovesti da zbog nekog koga volite, želite otputovati na drugi kraj svijeta, ili bar ako to nije vaš slučaj, onda bar na drugi kraj grada, piše “Atma“.

Sada je vrijeme kada se najradije voli slobodno, spontano, poletno.

Dok bude prolazila kroz Strijelca, ona će nekima donijeti ljubav na fakultetu, ili na dugom putovanju, ili s nekim tko dolazi iz daleka. Jupiter je u Vagi, znaku partnerstva, zaljubljivanja i on će sada pomoći Veneri u Strijelcu, kada s njom bude u sekstilu, utječući da se ljubavi lako razvijaju, da ima lijepih susreta i sreće u ljubavi i osjećaja ljubavne ili životne radosti između 22. -27.10. Dok bude Venera u Strijelcu u sekstilu sa Jupiterom. Kako će istovremeno biti i u kvadratu sa Neptunom, može doći do uljepšavanja stvarnosti, idealiziranja u ljubavi, ali i nerealnih obećanja i zavođenja ili zaljubljivanja. Lako od obećanja može doći do obmane. Zato budite pažljivi s novcem. Sada nije vrijeme za pozajmice.

Od 27.10.-01.11. Venera u Strijelcu je u konjukciji sa Saturnom u Strijelcu i ovo će utjecati da bude više premišljanja, ili pak težnje za stabilnošću u vezama. Bit će onih koji će doživjeti i zahlađenje, ili distancu u ljubavi, ali i onih koji će uživati u društvu neke iskusne, mudre osobe, ili neke osobe iz prošlosti. Tada se neće olako ulaziti u vezu jer Saturn je tu da pouči nešto, on je učitelj, koji traži da se bude odgovaran, a ovoga putu to je vezano za neki odnos. Ako toga ima, onda može produbiti vezu, stabilizirati neki odnos, produbiti, a ako nema, onda lako može doći do zahlađenja, ili udaljavanja, ili kod nekih i ljubavne tuge.

Na svom putu kroz znak Strijelca, Venera će imati razna iskustva. Vrlo uzbudljivo i neobično bit će kada bude u trigonu s Uranom u Ovnu od 3.11. Mnogi će tada doživjeti neku avanturu bilo ljubavnu, ili neki drugi izazov koji će je pokrenuti. Bit će spremni sreću primiti u nekoj promjeni, ili novini. Ovo je vrijeme iznenadnih događanja, bilo susreta, ljubavnih sastanaka, koja će razbuktati strasti, pokrenuti vas na veće promjene, o kojima niste ni sanjali. Tada možete na nekom putovanju sresti osobu koja može, makar to trajalo kratko, da vam promijeni život, ili da zajedno s voljenom osobom doživite nešto nesvakidašnje, što će oboje pokrenuti i unijeti uzbuđenje kakvo skoro niste doživjeli. Možete doživjeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, bilo da dobijete neočekivano neki poklon ili dobitak koji će vas razveseliti. Oduševljenja i pozitivnih uzbuđenja će biti i na vama je da im se prepustite.

Venera u Strijelcu je tu da nas pokrene, da unese više dinamike u ove jesenske dane. Optimizam i životne radosti, dobro će nam doći u ovom periodu kada će Sunce biti u Škorpionu, da učini ugodnijim sve one promjene i transformacije koje će uskoro započeti. Druženje, ljubav ili veza s nekim iz daleka u ovim hladnim danima ugrijat će vam dušu i potaknuti vas da idete dalje, motivirani i pokrenuti nečim što će vam donijeti polet ili razdraganost, koje smo se svi uželjeli.

Radujmo se ovom periodu u kojem će biti više radosti, aktivnosti, uzvraćane ljubavi ili povoda za sreću!


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh