Svaštara

Viđate li vrane svugdje? Obratite pažnju na poruku jer se pojavljuju samo u vrijeme nužne potrebe

Vrane su simbol misterija, smrti, magije i intriga.

vrana - Atma

One su zaradile svoje mjesto u fikciji kao uglavnom negativni elemenati, ali tradicionalno imaju nešto dinamičnije i raznolikije postojanje.

Vrane po raznim predanjima i legendama mogu s lahkoćom putovati različitim dimenzijama kao što su carstvo snova, zemlja mrtvih, dom bogova, pakao i nebesa. One često nose poruke s ovoga i onoga svijeta, piše “Atma“…

Grupa vrana se zove “ubistvo vrane” i ovaj maštoviti opis prenosi mišljenje javnosti o njima. One su vrlo inteligentne, inteligentne kao i većina primata, u stvari.

One su vrlo društveno razvijena bića, imaju složene metode u međusobnoj konverzaciji. U kombinaciji s visoko razvijenom memorijom, njihovo ponašanje se razlikuje od bilo koje druge porodice ptica.

Promjena

U svim kulturama, vrane su vjesnici promjene. One predstavljaju duboke i snažne elemente prirode. Prisutne su gdje god postoji život i smrt. One ne podliježu istim hirovima kao ostale ptice.

Ako se odluče otići negdje, to je zato što one to žele, ne zato što njihov opstanak ovisi o tome. Time njihovi izbori destinacija izgledaju još čudnije.

Magija ili vidovitost

Vrane su često povezane s magijom i nevidljivim silama. Poznato je da su čarobni pratitelji vještica i one će često biti u obliku vrane. Kada se vrane pojavljuju u snovima, znači da postoje elementi istine u snu.

To također može značiti da viša sila ili duh pokušava razgovarati s vama. Obratite pažnju na poruku jer se vrane pojavljuju samo u vrijeme nužne potrebe.

Vrane imaju sposobnost viđenja duše našeg bića. Kao rezultat toga, ako vrana stupa u interakciju s vama, obratite pažnju na dublji smisao, pošto vrane ne stupaju olahko u interakciju ni sa kim.

Smrt

To je najpoznatija povezanost s vranama. Mnoge kulture imaju znanja u kojima vrana igra ulogu u vođenju duše. Širom svijeta vrane se mogu vidjeti na grobljima, te su uvijek viđene kako se okupljaju po ratištima.

Vrane se mogu pojaviti nakon što neko umre, a mogu isporučiti i poruku od pokojnika.

Pojava vrane ne ukazuje uvijek na skoru smrt neke osobe. Njena pojava, također, može značiti da je smrt vrebala, ali je otišla dalje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh