Svaštara

5 stvari koje donose nesreću u kuću: Izbacite ih odmah!

Postoji vjerovanje da pojedini predmeti donose nesreću porodici ako se nalaze na pogrešnom mjestu u kući. Saznajte o čemu je riječ i odmah ih izbacite!

Stan - Ilustracija/Instagram/designlovefest

Ako želite dom bez negativne energije, izbjegavajte sljedećih pet sitnica koje donose nesreću:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu

Vjeruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može prouzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući loše uticaje spolja u inače dobar i zdrav brak, piše “Stil“…

2. Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu svjeta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom prizvati lošu sreću.

3. Biljka s bodljama

Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i ako želite da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbjegavajte u njemu da držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

4. Kalendar na pogrešnom mjestu

Kalendar obješen na ulazna vrata kuće podsjetnik je na prolaznost života te se vjeruje da tada utiče na trajanje životnog vijeka njegovih stanara.

5. Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.

Ako želite dom pun pozitivne energije, unesite u njega sledećih pet sitnica koje donose sreću:

1. Svježe cvijeće

Ako stavite sviježe cvjeće na neko vidljivo mjesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cvijeće s bodljama.

2. Obojena vrata

Ako vrata gledaju na jug obojite ih u crvenu ili narančastu boju, vrata okrenuta prema sjeveru trebala bi biti plava ili crna, ako gledaju na zapad izaberite sivu ili bijelu boju, a ona pokretna prema istoku donijeće vam sreću ako su smeđa ili zelena.

3. Raspored namještaja

Vjeruje se da kružno postavljeni namještaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno na vrata spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

4. Potkovica

Mnoge kulture vjeruju da konjska potkovica obješena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta prema gore to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta prema dolje sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

6. Lovac na snove

Obješen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanara od ružnih snova.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh