Svaštara

Radila je ČETIRI posla i umrla u autu pokušavajući spavati u između smjena!

Maria Fernandes, 32, iz Newarka, NJ, radila je na četiri radna mjesta.

Zabušavanje na poslu - Abcmagazin.info

Između rada, ona je često parkirala na javnim placevima kako bi nadoknadila spavanje. Držala je limenku benzina u autu, jer je povremeno nestajalo benzina u prošlosti tokom puta sa posla na posao, piše “NovoNovo“…

U ponedjeljak, Fernandes se parkirala pored jedne prodavnice na parkiralištu u Elizabeth, NJ, da malo odspava. Zabrinuti radnici koji su tu bili pozvali su 911. Kada je stigla hitna pomoć i otvorila vrata automobila, susreli su se sa toksičnim mirisom. Utvrdili su da je Maria bila već mrtva.

Fernandes je umrla od udisanja fatalne smjese ugljičnog monoksida iz svog automobila, koji je bio upaljen i limenke od benzina koja se prolila po stražnjem dijelu automobila.

Poručnik Daniel Saulnier rekao je za The Star-Ledger iz Newarka da “ovo zvuči kao neko ko je pokušao očajnički raditi i spojiti kraj s krajem, i sastao se s tragičnom nesrećom.

Maria Fernandes – NovoNovo.info

Od velike recesije 2008. godine, mnogi ljudi su bili prisiljeni da rade više od jednog posla, što ih često ostavlja s manje prihoda nego rad s punim radnim vremenom.

Policija je saopštila kako niko nije bio osumnjičen. Ali, plaćati nekome platu tako malu da se jedva ima vremena za spavanje, a kamoli dobiti plin, sasvim je nepošteno.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh