Svaštara

Dječak je svakog dana potajno odlazio u komšinicinu garažu, rasplakala se kad je vidjela zašto…

Žena je nedavno pregledavala sigurnosnu snimku svog doma kada je primjetila kako mali dječak potajno ulazi u njenu garažu.

Dječak i pas - Screenshot

Dječak se vozio na biciklu pored njene kuće prije nego što je skočio, odjurio u garažu da bi mazio i poigrao se s njenim psom Duchess, nakon čega je pobjegao doma, prenosi “Net“…

Neobični uljez

Dirnuta ljubavlju koju je dječak očito imao za njenog psa, Hollie Breaux Mallet krenula ga je tražiti preko Facebooka, piše Daily Mail.

“Pažnja komšije! Zna li iko ko je ovaj slatki mali dječak? Svako malo kada se vozi biciklom brzo dojuri i pomazi mog psa ili se na kratko poigra, ali odmah odjuri kao da ne zna da li bi trebao biti ovdje”, napisala je Breaux Mallet u poruci na Facebooku.

“Htjela bi mu reći kako je dobrodošao da ostane i igra se s psom, ona voli pažnju!”

Uz poruku je podijelila i snimku sigurnosne kamere, koje je od onda pregledana preko 1.4 miliona puta.

Presretna majka

U roku od 24 sata dječakova je majka Ginger Clement Breaux odgovorila na poruku i potvrdila da se radi o njenom sinu Joshu.

dj-2

“Hvala za obavjest Hollie! Josh cijelo vrijeme govori o tvom psu. Svaki put kad prođe gleda da li sjedi gdje ju može vidjeti. Samo nisam znala da radi i ovako nešto”, odgovorila je majka.

“Kada sam sinoć po prvi put vidjela video, bila sam rastrgnuta između sretne majke i zabrinutosti zbog toga što zna da ne bi trebao ići u stranu kuću, ali ovoga sam se jutra probudila sretna što tako obožava tog psa.”

Vlasnica je psa presretna što je saznala ko je dječak i nada se da će se nastaviti igrati s Duchess.

“Tako mi je drago da su na kameri uhvaćene ova nevinost i ljubav, umjesto onoga za što je takva kamera namjenjena. Ne mogu vjerovati broju pregleda ovog videa, tako mi je drago što sam snimila ovu preslatku situaciju.”

Jako voli pse

Dječakova je majka rekla kako je njen sin “potpuno pocrvenio” kada mu je pokazala snimku, ali se i nasmijao i rekao “Znaš da jako volim pse, mama”.

Brojni su ljudi na Facebooku pitali zašto Josh nema vlastitog psa, pa je njegova majka objasnila da trenutno nemaju psa, ali “imali smo našeg psa Bellu od kada je Joshu bilo 2 godine, ali ona je preminula prošle godine. Svi smo dosta zaposleni, Josh ima razne vanškolske aktivnosti, tako da nismo htjeli odmah preuzeti novu odgovornost i ponovo početi iznova s novim psom. Ali sada će se to dogoditi.”

Post je podijeljen preko 10.000 puta, a hiljade su zahvalile za dijeljenje tako tople snimke.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh