Svaštara

Indigo djeca: Provjerite da li i vi pripadate ovim nevjerovatnim ljudima

Indigo djeca je ime dato novom tipu ljudskih bića koja su rođena nakon 1978. godine i koja ispoljavaju nevjerovatne crte intuicije i inteligencije po kojima su daleko ispred svojih godina. Indigo djeca su tu da nas približe suštini.

Djete - www.iscjeljivanje.net

Mislimo da je naš um odvojen od tijela, ali ove osobe znaju drugačije. Pravo indigo dijete putuje bez ikakvih smetnji između svjetova, uglavnom noću kada mislimo da spavaju. Termin “Indigo dijete” prva je iskoristila Nensi En Tap koja je proučavala ljudsko polje aure, drugačije poznato kao elektromagnetno polje. Ovo polje okružuje svaku živu stvar. Posmatrajući boje aure stvorila je tačan način da se određena osoba profiliše na osnovu boje aure. Znakovi indigo djece primećeni su kod nekoliko osoba iz 1950. godine, ali Nensi je primjetila da je određeni broj djece rođen nakon 1980. imao polje aure duboko plave boje koju je nazvala “indigo”, piše “24sata“.

Terapeut, bivši nastavnik i dečiji savetnik Jan Jordi sastavio je listu stvari koje će vam otkriti da li ste i vi indigo dijete:

  1. Jaki i nezavisni mislioci koji više vole da rade svoju stvar nego da se pokoravaju autoritetu.
  2. Poseduju mudrost i brigu o drugima koja prevazilazi njihove godine.
  3. Ukoliko neko pokuša da im nametne nešto naići će na žestok otpor
  4. Mogu burno da reaguju na negativnu energiju koju šalju ljudi ili mašine
  5. Emotivno su izuzetno reaktivni i mogu da imaju problema sa anksioznošću, depresijom i izlivima bijesa ukoliko im energija nije izbalansirana.
  6. Kreativni su i mnogo više koriste desnu stranu mozga zbog čega imaju problema da uče tradicionalne stvari koje zahtijevaju korišćenje lijeve strane mozga.
  7. Veoma su intuitivni i mogu da čuju, vide i znaju stvari koje na prvi pogled izgledaju neobjašnjivo.
  8. Indigo djeca imaju više problema sa hranom jer im je sistem znatno finije podešen u poređenju sa ostalim ljudima.
  9. Kada im potrebe nisu zadovoljne, mogu da budu egocentrični i zahtjevni, iako u pitanju nije njihova prava priroda.
  10. Posjeduju nevjerovatne talente i potencijal, ali vrlo lako se mogu povući u sebe ukoliko nisu prihvaćeni.

U svojoj biti, indigo djeca su prirodna djeca u neprirodnom svijetu. Njihov imuni sistem (fizički i emotivni) nije u stanju da asimiluje toksine u hrani, vodi i drugim stvarima i njihov pogled na svijet je potpuno drugačiji. Zbog toga mnogi ne vide svoju budućnost i znaju da je sve što pokušavamo da ih naučimo beskorisno i nebitno.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh