Svaštara

Sedam stvari koje ženu čine privlačnijom od drugih

Šta je to što jednu ženu čini privlačnijom od druge, pitanje na koje svaka žena rado želi da zna odgovor. Neki misle da su to duge noge, prelijep osmjeh, zanosne obline… No, biti seksi je mnogo više od samog fizičkog izgleda.

Žena - Zadovoljna.hr

Evo sedam stvari koje ženu čine seksipilnijom i privlačnijom od drugih, piše Fokus.

1) SAMOPOUZDANJE

Ključ seksipila leži u samopouzdanju. Moćan hod, uzdignuta glava, kontakt očima i širok osmjeh. Osim toga, samopouzdanje odaje uspješnu osobu, koja se ne boji uzeti ono što želi.

2) AMBICIJA

Ambiciozne žene znaju šta žele i ka čemu streme. Ambicija je seksi, jer isti takav muškarac u takvoj ženi vidi srodnu dušu sa kojom može osvojiti svijet.

3) STRAST

Strast prema životu. Strast ka drugoj osobi. Strast ka umjetnosti, muzici, poslu, ka bilo čemu što te pokreće i nosi. Vidjeti ženu koja je zainteresovana i koja zaista voli ono što radi pravi je afrodizijak.

4) LJUBAZNOST

U današnjem društvu ljubaznost je rijetka osobina. Pažnja koju posvećujete drugoj osobu, pružanje pomoći onima kojima treba, rijetka je pojava danas. Ako žena posjeduje ovu osobinu, pokazuje da ima i dobro srce, to je ljepota njene unutrašnjosti.

5) ISKRENOST

Kada je žena ono što jest i ne mijenja se ni zbog koga, pokazuje da je zaista pozitivna i izgrađena osoba. Znači da dovoljno poštuje sebe da bi mogla poštovati i druge.

6) FINOĆA

Jedna od stvari koju je teško objasni. Finoća ne podrazumjeva skupu i markiranu odjeću i obuću. To je nešto što nosite u sebi i što iskazujete svojim ponašanjem.

7) INTELIGENCIJA

Ne možemo poreći da je fizički izgled nešto što nas privuče ka suprotnom polu. Flert obično započinjemo sa nekim ko nas fizički privuče, ali šta nakon toga? Da bi razgovor postao dublji i zanimljiviji, potrebna je određena doza intelekta. Ako to nedostaje, nestaće i privlačnosti.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh