Svaštara

MUŠKARAC IZ NIŠA (46) POKUŠAO SAM POVEĆATI SVOJU MUŠKOST: Nakon što je ubrizgao injekciju…

Četrdesetšestogodišnji Aleksandar Dželić iz Niša u Srbiji već pet godina ne uspijeva da riješi svoj nesvakidašnji zdravstveni problem.

Aleksandar Dželić - Telegraf.rs

Dželić je, naime, u namjeri da ga uveća, u svoj polni organ ubrizgao 80 grama vazelina uslijed čega mu se organ deformisao i dobio enormne razmjere. Zatim je uslijedila teška infekcija koja je zahvatila i limfne žlijezde.

Dželić, koji se na neobični medicinski zahvat odlučio dok je bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, misli da sebi nikad neće oprostiti lakomislenost.

– Da se na taj način može povećati doznao sam od jednog osuđenika koji je tvrdio da je plastični hirurg. On mi je kazao da se može povećati bez operacije uz upotrebu vazelina. Odlučio sam da ga poslušam, pa sam u oktobru 2010. godine preko jednog zatvorenika nabavio vazelin, špric i iglu i počeo ”tretman”. Kako je očekivani rezultat izostajao, dodavao sam vazelin i ubrizgao cijelih 80 grama – opisuje Dželić svoj zahvat.

Međutim, ubrzo je shvatio šta je uradio.

– Četiri dana se ništa nije dešavalo, a onda je počeo užas. Organ mi je otekao i dobio sam užasne bolove. Odveli su me u zatvorsku bolnicu, a kada sam priznao šta sam uradio sproveli su me na Kliniku za urologiju u Sremskoj Mitrovici, a odatle u KBC u Beograd. Oteklina je bila užasna, doktori su morali da mi rasijeku spoljni dio da bih mogao da mokrim. Stavili su mi kateter, onda sam dobio infekciju, preživio sam užas – prisjeća se Dželić svojih muka.

Od prije tri godine, otkako je izašao iz zatvora, uzaludno pokušava da riješi problem.

– Nakon pregleda na niškoj Klinici za urologiju upućen sam u KBC Dragiša Mišović, a onda sam čekao 14 mjeseci prije nego što sam pozvan na operaciju. Tada su već počeli da mi otiču limfni čvorovi. Kada sam najzad primljen u beogradsku bolnicu, pronašli su mi stafilokoku pa su me vratili u Niš da je izliječim, a da se onda vratim – kaže Dželić.

Zbog onog što ga je snašlo, Dželića je ostavila žena.

– Ostao sam i bez porodice zbog moje gluposti. Priznajem da sam kriv, ali se nadam da će mi neko pomoći. Predao sam dokumentaciju za liječenje i očekujem da budem upućen na KBC “Dragiša Mišović” – kaže ovaj Nišlija.

Na niškoj Klinici za urologiju niko nije htio da komentariše Dželićevu dijagnozu sa obrazloženjem zaštite pacijentove privatnosti.

(Doznajemo.com/Telegraf.rs)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh