Svaštara

Dječak (8) u školi rekao da NE VJERUJE U BOGA! Nećete vjerovati šta mu se dogodilo…

Učenici drugog razreda osnovne škole u američkom Fort Wayneu igrali su se na školskom dvorištu.

Dječak - Neum-bih.com

Djevojčica je pitala školskog kolegu kada ide u crkvu i koju, na što joj je on jednostavno odgovorio kako ne ide u crkvu jer ne vjeruje u boga. Zbog toga se djevojčica rasplakala.

Iako dječak nije ni na koji način povrijedio djevojčicu, niti vrijeđao njenu vjeru, učiteljica Michelle Meyer ga je pozvala sa strane. Nije ga pitala je li ju udarui ili vrijeđao, nego samo je li joj rekao da ne vjeruje u bioga.

Dječak, koji su se u sudskim spisima spominje samo kao A.B. rekao je da je te pitao učiteljicu je li što pogrešno napravio. Učiteljica je samo počela ispitivati dječaka o njegovim odlascima u crkvu, zna li njegova mama što on misli o bogu, govoriti kako je iznimno zabrinuta zbog njega te prijeteći isticati kako će nazvati njegovu mamu.

Tijekom iduća dva dana učiteljica je natjerala da dječaka da sjedi pored nje tijekom odmora i ručka kako ne bi razgovarao s drugom djecom. Tek nakon što je majka nazvala ravnatelja, dječaku su dopustili da se igra s drugom djecom.

“Ali to je bilo tek nakon što je tri dana segregiran od druge djece i nakon što su mu zabranili da s njima razgovara. Svi učenici su to znali. Javno je posramljen te su mu dali do znanja da su njegova uvjerenja stravično pogrešna” među ostalim se navodi u tužbi koju je majka podnijela protiv učiteljice, piše Danas.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh