Svaštara

Kakva je žena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

Djeluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Žena - Kurir.rs

Nježna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertirana, požrtvovna, saosjećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu, piše “Zadovoljna“…

Misija brižne Robe na ovom svijetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osjetljiva na potrebe drugih. Ne dopušta da bilo ko iskorištava njenu dobrotu i vječitu spremnost pomoći. Na prvi pogled čini se mirna, ali u suštini krije veliku strastvenost i osjećajnost.

Znatiželjno promatra i analizuje sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima iu svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjalica u zodijaku, i iz realnosti bježi u svijet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako bježi od problema; drugi vjeruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

Ljubav

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osjećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi pokorna. Najveća joj se sreća da udovoljava voljenoj osobi.

Djeluje nedostupno i rezervirano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njezinih maštanja. Velikodušna je i emocionalno i se*sualno pa i u krevetu obožava ugađati partneru. Njenu strastvenost dodatno će rasplamsati svijeće, latice po krevetu, senzualna muzika, odnosno sve što će doprinijeti romaničnoj atmosferi u spavaćoj sobi.

Priljateljstvo

Odana je prijateljica i sreća ljudi koje voli važniji su joj od vlastite. Žena Riba uvijek je tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im podrška i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo ko može imati. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znati će kako se njen prijatelj osjeća prije nego što i on sam shvati vlastita osjećanja.

Međutim, može se i dogoditi u nekom period kako Riba izbjegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti lično. Naime, Ribi treba vrijeme i za sebe, a kako teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelja odbije. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.

Ono što ćete prvo primijetiti na ženi Ribi je šarmantan osmijeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotizujući pogled. Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Prosječne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena Riba ima koji kilogram viška što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.

Čitava njena vanjština daje dojam mističnosti, dobroćudnosti i mirnoće, a sposobna je izgledati drugačije svaki put kada je vidite. Može imati neobična ili čudna stopala koja su joj i najranjivija tačka na tijelu zbog čega ih treba posebno paziti. Vrlo duga i svilenkasta kosa su njen glavni adut.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh