Svaštara

Dvije nevjerovatne priče za koje nema šanse da pojverujete da su stvarne!

Lisica - Besnopile.rs

LOPOVI “MUZLI” MAGARCA

Velika bruka za dvojicu poznatih lopova stoke na severu Vojvodine, Ištvana P. (34.) i Janoša K. (39) iz okoline Sente. Oni su Subotu uveče u smiraj dana došli na salaš poznanika Milanka G. (55) i pošto su poneli litar rakije, zajedno sa gazdom salaša su je brzo popili a onda ih je domaćin ponudio sa malo piva. Kad su sve to “zabetonirali” i kada je gazda otišao ranije da spava, ušli su pijani u tor sa ovcama i misleći da će “strefiti” magaricu i pomusti litar mleka koje zarad zdravlja košta 1000 dinara litar, “pogodili” su magarca. Ništa to ne bi bilo strašno da se magarac nije ritnuo i Janošu K. slomio ruku. Karma je brza, zar ne?!

LISICA POJELA CEO KOKOŠINJAC

Tri dana Zoli Martin (39) iz Padeja nosio je u okolini Kikinde i Novog Bečeja mrtvu lisicu po salašima i Stojanu Markovu, Ivanu Naumoviću, Stanoju Pastoru i Dragoljubu Zrniću kojima je nestalo više od 100 kokošaka i isto točliko ćuraka, pokazivao štetočinu. Tražio je i dobio nagradu zato što je on ubio štetočinu koja je krala kokoške i ćurke vredne skoro 250.000 dinara. Salašari su ga baš dobro častili, slaninom, šunkama, vinom i rakijom ili kako se kaže ono što im je bilo pri ruci. Najdarežljiviji je bio Ivan Naumović koji mu je poklonio jagnje vredno 8o evra. Svi smo mislili da nas je spasao bede kad ono posle čujemo kako je on krao kokoške i ćurke, gostio se i prodavao a kad je odstrelio lisicu, kao pravi lisac nas prevario, jada se Naumović. Salašarka tuga je ipak prošla, piše “Besnopile“.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh