Svaštara

Šta dan rođenja govori o vama? Utorkom se rađaju opasni tipovi, subotom zavodnici …

Dan rođenja, pod utjecajem određene planete, između ostalog utječe na naše ukuse i talente, kao i na odnos prema ljubavi i poslu.

No image - Haber.ba

Pogledajte kakav utjecaj ima dan vašeg rođenja s vašim karakterom i osobinama. Što dan u kojem ste rođeni – od nedjelje de ponedjeljka – otkriva o vama?

Na nas, tvrdi astrologija, imaju utjecaja i dani u tjednu koji su svoja imena, u stvari, dobili prema planetima i utjecajima koje one imaju na nas, piše “Conopljanews“.

Ponedjeljak je Mjesečev dan, utorak Marsov, srijeda Merkurov, četvrtak Jupiterov. Petak je Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedjelja je Sunčev dan.

Dan rođenja, pod utjecajem određene planete, između ostalog utječe na naše ukuse i talente, kao i na odnos prema ljubavi i poslu.

NEDJELJA – dan kojim upravlja Sunce

Žena – Strastveni ste i impulzivni, puni entuzijazma i rado preuzimati inicijativu. U vezi ostajete sve dok vi to želite. Muškarci koji su s vama u vezi, moraju postići nešto značajno na profesionalnom planu. Ne volite kompromise i teško vam pada žrtvovati svoju slobodu

Muškarac – Ambiciozni ste i vrlo sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu osobnost. Volite pričati, rado slušati svoje sugovornike i prijaju vam komplimenti. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku.

PONEDJELJAK – dan pod vlašću Mjeseca

Žena – Vrlo ste senzibilni i nježni, i, uvijek slijedite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umijete se prilagoditi partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoja topla osjećanja uvijek rado dijeliti s drugima, a do svog punog izražaja dolazite u ulozi majke. Dopadaju vam se stabilni i iskreni muškarci, au ljubavi tražite sigurnost.

Muškarac – Posjedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utjehu često nalazite u nježnim osjećajima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovani za članove svoje obitelji, jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

UTORAK – dan kojim upravlja Mars

Žena – Vrlo ste strastveni i umijete zavodite. Iako je vaša potreba za neovisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate biti jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvjesno Powered partnera i nanesete mu bol.

Muškarac – Pored karizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste uvjerljivi i uporni. Krasi vas smisao za humor, osmijeh koji ne skidate s lica i vječiti optimizam i entuzijazam. Svoja osjećanja rado dijeliti s drugima, volite zabave, au društvu ste džentlmen.

SRIJEDA – dan pod utjecajem Merkura

Žena – Kada je ljubav u pitanju, vrlo ste nestrpljivi. Volite slobodu, flert ali i avanture i uvijek ste u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite pretjerane snove i iluzije i teško se vezujete za emotivnog partnera.

Muškarac – Vrlo ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nježnijeg spola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije, jer osjećate stalnu potrebu za promjenama.

ČETVRTAK – dan pod vladavinom Jupitera

Žena – Vaša potreba za flertom i romansama najviše dolazi do izražaja na putovanjima. Bez obzira na naglašenu potrebu za ljubavlju, možete živjeti sami, jer ste vrlo neovisni.

Muškarac – Vi ste zavodnik. Istovremeno ste i konformista i netko kome, ovisno o situaciji, komfor uopće nije važan. Istinski volite, ali ste isto tako i dobar glumac. Iako vas vezivanje i brak pomalo plaše, ipak, vi niste netko tko bi volio živjeti sam.

PETAK – dan kojim upravlja Venera

Žena – Priželjkujete harmoniju u svemu, osobito u emotivnoj vezi. Plašite se samoće a zaštitu za kojom žudite, pronalazite uglavnom u okrilju obitelji. Muškarce, također, privlačite svojim razoružavajuće osmijehom.

Muškarac – Kada izjavljujete ljubav, vi to zaista i mislite. Ne možete živjeti bez nježnosti i potvrde da ste voljeni, pa bez toga ne možete zamisliti ni svoj odnos s partnerom. Brak, obitelj i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađe pravu osobu, ostajete s njom dok vas smrt ne rastavi.

SUBOTA – dan pod utjecajem Saturna

Žena – Vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Kao što ne volite otkrivati mnogo toga o sebi, tako ni svoje osjećaje ne pokazujete tako lako. Za vas, zavođenje je igra intelekta. Iako umijete odavati dojam ravnodušnosti, vrlo ste emotivni i imate potrebu stalno pokazujete svoje osjećaje onima do kojih vam je stalo.

Muškarac – Ljubavna sigurnost često vam važnija od strasti, a partner na vas može uvijek računati. Ispod vaše prividne nezainteresiranosti, krije se ogromna nježnost koju ponekad ne znate iskažete na pravi način. Vaše reakcije znaju biti nepredvidive, vrlo ste emotivni ali se plašite da drugi ne primijete tu vašu ranjivu crtu.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh