Svaštara

Vaš horoskop za dan: 15.02.2015

Dnevni horoskop…

Horoskop - Blogspot.com

OVAN
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Umijete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja Vam se dopada. Djelujete samouvjereno, što se pozitivno odražava na Vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na Vaše dobro raspoloženje, piše “Astrolook“.

BIK

Pokušavate da preduhitrite nečiju namjeru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate. Ukoliko osjećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrješili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrješan«, tako se ni od Vas ne očekuje uvijek savršena uloga ili da ste bez mane. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lijepim stvarima, opustite se.

RAK
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspjeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače Vas emotivne situacije koje djeluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umijete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osjećanja.

LAV
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo Vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umijete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrjednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cjenite sve ono što dobijate. Sugestija: Priuštite sebi neke lijepe »sitnice«, kao dobar podsticaj.

DJEVICA

Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vase saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Partner dobro prepoznaje Vaše namjere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VAGA
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško Vam je da ostvarite svoje namjere i ne želite da se pomirite sa prosječnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savjet. Često mjenjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja Vam je neophodna. Sugestija: Izbjegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

ŠKORPIJA
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne dogadjaje i skloni ste čestim promjenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspjeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumjevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRIJELAC

Očekujete pozitivan odgovor u rješavanju nekih spornih situacija. Važno je da procjenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno Vam je da ne možete lako da promjenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške riječi« pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

JARAC
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspjeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da Vas lični uspjeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podjelili svoju radost sa drugima. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mjesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne dogadjaje, koji imaju važno značenje za Vaše saradnike. Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi djelujete neubjedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je Vama milo. Sugestija: Uspostavite bolju ravnotežu izmedju svojih želja i mogućnosti.

RIBE
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svijet oko Vas izgleda mnogo bolje ili ljepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osjetićete iskrenu radost. Sugestija: Nema potrebe da se suviše opterećujete »teškim mislima«.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh