Misterije

STRAVIČNO PROROČANSTVO Baba Vange, evo šta je predvidjela do kraja 2022. godine: Vizije se ostvaruju

Vanga je predvidjela i novu pandemiju, ali ovaj put se radi o smrtonosnom virusu koji su istraživači slučajno otkrili u Sibiru.

Baba Vanga - Bljesak

Kada je 1996. godine napustila ovaj svet, najpoznatija vračara na svijetu, Bugarka, Baba Vanga, ostavila je niz proročanstava i to sve do 5079 godine.

Među tim proročanstvima ima i onih koji se dotiču 2022. godine, a jedno se, vjerovali ili ne, čak i ostvarilo. Baba Vanga je u prošlosti već znala da pogodi, odnosno predvidi, da će se neki događaji ostvariti. Recimo predvidjela je smrt princeze Dajane, predvidjela je „11. septembar“ i teroristički napad na kule Bliznakinje, kao i to da će Barak Obama biti predsjednik SAD-a.

Vanga je već imala tačnih predviđanja za ovu godinu. Predvidjela je kako će dijelove Azije i Australije pogoditi devastirajuće poplave, a to se na kraju i dogodilo. Isto tako, predvidjela je da će ove godine biti nezapamćenih suša i da će mnogi gradovi ostati bez vode. Pa eto, i to se dogodilo i to u Velikoj Britaniji, koja je 12. avgusta proglasila sušu.

Užasno je i u Portugalu, Italiji gdje pozivaju građane na štednju s potrošnjom vode i gdje je proglašena najgora suša još od 1950. godine.

To su već dva predviđanja koja je pogodila za ovu godinu. A šta slijedi? Vanga je tvrdila da će nas pogoditi i najezda skakavaca, kao i glad.

Vanga je predvidjela i novu pandemiju, ali ovaj put se radi o smrtonosnom virusu koji su istraživači slučajno otkrili u Sibiru.

Predvidjela je i glad u Indiji, najezdu skakavaca, ogromne temperature.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh