Misterije

“Numerički kod pokazuje tragični ishod”: Miša Zomboran iznio novu teoriju o Mateju

Nova objava šokirala sve.

srbijadanas

Za nestalim Splićaninom Matejom Perišom cijeli region traga od 30.12.2021. godine kada je nestao. MUP Srbije i hrvatska policija koja je dolazila u Srbiju dva puta više puta su rekonstruisale događaj, ali na veliku žalost mladiću se gubi svaki trag, piše Objektiv.

Razne teorije, magovi i vidovnjaci su zvali policiju i davali neistinite tvrdenje, koju je policija uprkos svemu provjeravala. Posljednja objava se našla na Fejsbuk stranici “Podrška za Mateja”, gdje je objavljen video u kojem se govori o nestalom Splićaninu i njegovim prijateljima koji su bili sa njim u Beogradu kobne noći.

Kako se govori u videu, Matej nije bio neko ko je konzumirao alkohol i opijate, ali su njegovi prijatelji i njihova reakcija većini diskutabilni.

– Matej je bio veliki čovjek ali dijete u duši, bio je nasmijan i uvijek veseo. Imao je prijatelje koji ga uvijek zbog naivnosti uvuku u loše situacije, iz kojih je on izlazio jako lijepo, jer je rođen pod srećnom zvijezdom, ali i ima svog anđela čuvara. Njegova loša karma je zbog porodice, kada je trebao da živi u inostranstvu, ali njegove loše odluke su upravo znakovi karme njegove porodice koja ga prati i lošeg numeričkog koda koji naglašava na tragičan ishod. On se mjesecima nalazio u teškoj situaciji i imao je konfuziju u glavi! On je ušao u splet loših okolnosti, alkohol i opijati nisu za njega i proračuni pokazuju da je tragičan ovaj ishod – kaže Miša Zomboran za medije.

Podsjetimo, nakon što je Matej nestao njegovi prijatelji su sve vrijeme ćutali, da bi 31.12.2021. obavijestili policiju kasno popodne, dok su do tog vremena ćutali i išli u agenciju da potvrde karte za doček Nove godine. Takođe, Matejeva prijateljica Maja Sopta je više puta davala izjavu, budući da se po njenim riječima nije javila Mateju na telefon kada ju je pozvao u noći kada je nestao. Detektivi poručuju da Maji ne vjeruju mnogo, ali će sve njene riječi provjeriti MUP koji danonoćno češlja svaki dio grada u potrazi za nesalim momkom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh