Misterije

Prizor iz kovid bolnice ledi krv u žilama: Čaršav se pomjera, a ispod viri nešto zapanjujuće

Ljubitelji paranormalnih pojava ubjeđeni da su u pitanju duhovi.

Bolnica - Screenshot

Mediji u Hondurasu prenijeli su u ponedjeljak snimak koji je zaintrigirao sve ljubitelje paranormalnih fenomena, a koji je navodno nastao na kovid odjeljenju bolnice Eskela o San Felipe u glavnom gradu te države Tegusigalpi.

Snimak traje 33 sekunde, a prikazuje čaršav na jednom od ispražnjenih kreveta, komad tkanine koji se na trenutke zaista pomjerao, tako da je izgledalo kao da se nekakav duh nalazi zarobljen ispod prekrivača.

Portal “Extradigital” priznaje da nije uspeo da utvrdi kada je tačno snimak nastao, ali u svom članku ističe da su pojedini korisnici Tvitera prepoznali odjeljenje spomenute bolnice i sa sigurnošću tvrde da je tu snimljeno.

– U suštini svako ovdje vidi ono što želi. Neki su mišljenja da je za aktivnost čaršava kriv protok vazduha uslijed promaje, dok drugi žele da vjeruju da je u pitanju paranormalna pojava i ističu da se u jednom trenutku vidi jasan obris stopala (deveta sekunda snimka)”, prenosi komentare portal Tiempo i dodaje podatak koji raduje i ohrabruje.

Naime, direktor bolnice Edvin Cruz pohvalio se u ponedjeljak kako na odjeljejne nije stigao nijedan novi oboljeli pacijent, te da se na jedinici intenzivne njege u ovom trenutku nalazi samo 12 osoba, svi van životne opasnosti, prenosi Objektiv.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh