Misterije

Marija izvodila crnu magiju, pa UBILA dječaka: Zbog onoga što je očuh Vladislav izgovorio, svi su šokirani

U kući su joj pronađeni mnogi jezivi simboli.

Marija Kornejeva - East2west News

Ruskinja Marija Kornejeva (29), trostruka šampionka u biatlonu, osumnjičena je za ubistvo 15-godišnjeg Romana Fedulova, posinka svog partnera Vladislava Cikunova (52) dok je izvodila ritualni simbol.

Očuh preminulog dječaka koji je svjedočio u policiji, rekao je da je njegova partnerka samo namjeravala da uplaši njegovog posinka.

Prema njegovim riječima, on i Marija Kornejeva planirali su da ona ošamuti Romana automehaničarskim ključem, prije nego što mu nožem na leđima ureže zvijezdu, prenosi Dejli star.

Umjesto njihovog provbirtnog “plana”, šokirana Marija je rekla Valdislavu da je ubila dječaka, a tijelo nesrećnog Romana pronađeno je 13. oktobra u napuštenom bunaru na jednoj livadi u Rjazanskoj oblasti.

Cikunov je osumnjičen da je kidnapovao svog posinka iz prvog braka koji je okončan u momentima kada je počeo da se zabavlja sa Kornejevom.

On se, prema navodima tamošnjih medija, zainteresovao za vradžbine da bi na taj način natjerao bivšu suprugu Elenu da mu se vrati.

Cikunov je tvrdio da su samo htjeli da dječaku na vratima izrežu zvijezdu petokraku.

– Marija je uzela ključ iz alata koji je umotala u tkaninu i lovački nož. Rekao sam joj da pazi da ga ne ubije, na šta je ona samo rekla da će ga onesvijestiti. Čekao sam u automobilu, a ona se vratila uznemirena i rekla mi je da ubila dječaka – naveo je Cikunov u svjedočenju Ruskom istražnom komitetu.

Navodno je otkrio da je dječak mrtav sa dvije ubodne rane, dok je Kornejeva tvrdila da je Cikunov ubio dječaka, a da je ona obrisala krv.

Prilikom pretresa njene kuće, pronađeni su mnogi simboli crne magije, pa je bilo jasno čime se ona bavila, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh