Misterije

Dječak se tri noći budio u krevecu i PRIČAO s nekim: Kad je majka otkrila KO je, odmah su se odselili

Prvo je mislila da umišlja, a poslije je pretrnula otkrivši o čemu se radi.

Dječak - Screenshot

Lejsi Freznijak (28) iz Ročestera u Njujorku opisala je na društvenim mrežama šta joj se dogodilo početkom godine kada je čula svog sinčića od devet mjeseci kako priča noćima s nekim u sobi.

Lejsi je istakla kako je poslije prve noći bila ubjeđena da sanja, vjerujući da nije moguće da joj se sinčić budi usred noći i čavrlja s nekim. Već druge noći bilo joj je jasno kao dan da se nešto dešava, jer je, kad je ušla u njegovu sobu, sin stajao u krevecu i pokazivao joj je rukom prema “nekom”, iako je bila sama u kući s njim.

– Otišla sam da provjerim svuda po kući ima li koga. Sin se nikad prije nije tako ponašao, a njegovi potezi rukama koje sam već prethodno naučila, signalizirali su mi da možda stvarno vidi nekoga. Ni druge noći nisam otkrila o čemu se radi, ali zato jesam treće – naglasila je Lejsi, prenosi 13wham.com iz Ročestera.

Te famozne treće noći nije željela da zaspi u isto vrijeme. Popila je kafu da bi ostala budna, ali je pogasila sva svjetla u kući kako bi se stekao privid da je atmosfera uobičajena.

– Oko jedan ujutro čula sam sina kako ustaje i opet nešto priča. Došla sam tiho do sobe i vidjela kako gleda kroz prozor kuće. Na njemu je stajao neki muškarac koji mu je mahao i pokazivao nešto. Kad me vidio, pobegao je. Zvala sam policiju. Opisala sam slučaj i oni su iste noći priveli jednog komšiju na razgovor. Priložila sam im i snimak s kamere na kojem se ne vidi taj čovjek, već samo moj sin kako se vrti po krevetu i ustaje, gestikulira – napisala je Lejsi.

Čovjek koji je bio saslušavan bio je komšija iz drugog dijela ulice koji se nekada liječio u psihijatrijskoj ustanovi.

– U policiji sam saznala da su mu otac i sestra svojevremeno poginuli pod čudnim okolnostima. On je preživio u kolima. Prethodno su živjeli u lošim odnosima u kući. Sumnjalo se da ih je ubio zbog ljubomore, ali nikad nije dokazano. Zbog svega što sam čula tih dana, odlučila sam da se preselim sa sinom i sestrom u drugi dio grada, daleko od ovog predgrađa. Nisam se pokajala – napisala je Lejsi, prenosi “Objektiv.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh