Misterije

Porodica se srušila od šoka: Majka poslije sina umrla od korone, a pojavila se na njihovoj sahrani

Nevjerovatna scena na groblju.

Kovčeg - Ilustracija / Srbija Danas

Indijci se već nekoliko sedmice bore sa epidemijom koronavirusa. Iz sedmice u sedmice sve je veći haos po bolnicama, pa su bizarni slučajevi sve češći.

Upravo to se dogodilo familiji Girijama iz grada Vijajavada. Dvanaestog dana maja Mutijala Girijama (71) primljena je s pozitivnim nalazom u bolnicu.

Suprug Gadaja obilazio ju je svaki dan gledajući je kroz staklo na ulazu u crvenu zonu, a onda se kontakt s njom prekinuo. Prebačena je na drugo odjeljenje gdje je navodno preminula. Što je još gore, dan prije nje preminuo je sin kojeg je ujeo otrovni insekt.

Gadaji je rečeno kada je došao po tijelo supruge da nikako ne otvara crnu kesu jer postoji mogućnost da se zarazi, te je odnio suprugu direktno u mrtvačnicu.

Zbog epidemije nije želio da rizikuje da se i on razboli, pa je bolnici vjerovao na riječ da je riječ o Mutijali. Sahrana je organizovana i upriličena za sina, a pravi šok familija je doživjela kada se na njoj pojavila – Mutijala.

Mutijala je živa i zdrava došla taksijem na sopstvenu sahranu – Jam press/Newslions printscreen

Žena je tog jutra dobila otpusnu listu i u pratnji dalje sestre koja je došla taksijem riješila je da ode što prije na groblje i tako se oprosti sa sinom koji je tragično nastradao u dvorištu kuće.

Suprug Gadaja pao je u nesvijest kada je vidio Mutijalu i njeno prisustvo pripisao je nadrealnim moćima Bogova iznad, ne shvatajući da se u bolnici u kojoj je ležala Mutijala desila kardinalna greška sa papirima. Pozlilo je još nekim članovima familije, pa je i hitna pomoć morala da interveniše.

Bolnica u kojoj se dogodio nevjerovatan previd nije se oglašavala ovim povodom, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh