Misterije

Čovjek je skočio u baru na putu – onda je propao u duboku rupu i od tada mu se gubi svaki trag!

Da zineš od čuda.

Piter Kvin - Screenshot

Piter Kvin (41) snimio je sebe tokom jedne oluje u Los Anđelesu.

Na kratkom snimku možete vidjeti kako Kvin skače u, naizgled, plitku baru, ali sekundu kasnije, pada u duboku vodu i nestaje pod njom.

I koliko god puta da pogledate, stvarno izgleda kao da se sve odigralo baš tako. Jedini problem – Kvin nije iskočio napolje, samo je nestao. Bara bez povratka?

Teško. Piter je samo iskoristio svoje znanje iz montiranja snimka. Naravno, nije se utopio nasred puta.

Naravoučenije? Ne vjerujte svemu što vidite na Internetu. Štaviše, provjerite više puta sve što gledate, ako vas zanima. Mnogo toga je montirano, namješteno i lažirano, prenosi “Srbija Danas“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh