Misterije

Majka je zaspala, a onda iz bebine sobe začula jeziv glas: Uskoro je shvatila šta se dogodilo i nije mogla da dođe sebi od šoka

Jedna majka iz Australije užasnula se kada se je na bebi monitoru začula riječi “baš je slatko”.

Beba - Ilustracija / Unsplash

Majka je za tamošnje medije ispričala kako je tek bila zaspala kada je čula nepoznat glas iz monitora. Uplašena, odmah je probudila muža i rekla mu šta je čula.

Muž je pomislio da je neko možda u kući, pa je odmah pretražio sve sobe, ali nije našao nikoga. Bila sam sigurna da sam to čula na monitoru za našu bebu i odmah sam mu rekla da ga isljuči i deinstalira kameru – ispričala je uplašena majka. Kako kaže, mislila je da je nemoguće da se tako nešto desi i da su to scene koje se viđaju samo u filmovima. Kaže i da je ranije čula neke čudne zvukove, ali je mislila da nije ništa strašno u pitanju.

Nisam htjela ni da pomislim šta je neki manijak mogao da misli gledajući moju bebu preko tog monitora, koji sam se potrudila da izaberem. Smislili smo lozinku i mislili smo da nema šanse da neko može da uradi ovakvu stvar – navela je i dodala da su odmah vratili monitor u prodavnicu i da još čekaju odgovor od njih, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh