Misterije

Sara je ovu sliku poslala dečku, a kada ju je bolje pogledala, zaledila se od straha: Mislila je da je bila sama u kući, a onda je ugledala njih

Fotografisala se pa sliku poslala dečku, a kada ju je malo bolje pogledala, primijetila je veoma uznemirujuće detalje.

Sara Medeiros - Instagram

Sara Medeiros iz Masačusetsa kupila je tog dana naočare. Fotografisala se sa njima pa je riješila da pokaže dečku kako izgleda sa novim modnim detaljem, prenosi “Žena“.

Posmatrala je dobro sliku, a onda je u odrazu naočara primijetila nešto nalik figurama odraslog čovjeka i djeteta. Sara koja je mama troje djece, napomenula je da je u trenutku fotografiranja bila sama kod kuće, piše “Miror”.

Sara Medeiros – Instagram

“Bila sam cijeli dan sama kod kuće. Stajala sam u kuhinji i bila sam okrenuta prema dnevnoj sobi. U odrazu naočara trebalo je da se vide crni kuhinjski stol i četiri stolice. Ali to nije ono što sam ja vidjela! Vidim dvije figure, jednu pored druge. Jedna od njih izgleda kao dječak. Uz njega je malo nejasna viša figura. Napomenut ću da sam skroz otvorena prema vjerovanju u spiritualno, duhove i sve što ide uz to”, rekla je Sara koja je razgovarala sa više ljudi koji proučavaju paranormalne pojave:

“Više njih reklo mi je da je uz mene prikačen nekakav duh dječaka kao i da vide tragove crne magije. Ne znam šta je to u odrazu, ali dobro me je uplašilo”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh