Misterije

Žena koja je predvidjela koronavirus, a sad otkriva šta nas čeka u narednih 6 mjeseci: Do sada je sve pogodila, a evo šta sada slijedi

Britanska astrologinja Jessica Adams koja je ‘predvidjela’ koronavirus, odnosno ‘virus koji će uznemiriti svijet’, sada je otkrila što bi se moglo dogoditi u idućih šest mjeseci.

Jessica Adams - Mirror.co.uk

Kaže kako je u februaru 2019. godine govorila o svojim brigama u nadi da će upozoriti ljude, no niko je nije slušao. Predviđala je da će sve početi 10. januara 2020. godine, a tog je datuma COVID-19 odnio prvu žrtvu u Velikoj Britaniji.

Govorila je kako je znala što će se dogoditi, otkazala je veliku zabavu koju je pripremala za mart, napustila svoj dom u Londonu i preselila se na Tasmaniju, gdje i sad živi sa svoja dva psa i kokošima. Budući da tvrdi da su se njezina predviđanja ostvarila, sada otkriva što bi se moglo dogoditi za Božić, na američkim izborima, ali i s kraljevskom porodicom,, piše Daily Mail.

Astrologinja kaže kako ćemo se još jedno vrijeme boriti s koronavirusom te da neće biti cjepiva i jednostavno ćemo morati naučiti živjeti s njim. Tvrdi kako će Božić ove godine biti fantastičan. Stvari će se početi mijenjati četiri dana prije Božića te će se sve vrtjeti ‘oko prijateljstva i globalne sigurnosti’.

Što se tiče kraljevske porodice, neće doći do emotivnog ponovnog susreta princa Harryja i Williama. Vjeruje kako će Meghan Markle i Harry investirati u alternativu za kafu, čokoladu i meso, a negdje na putu naći će se i zgodan biznismen.

Tinejdžeri će, tvrdi astrologinja, doći u središte pozornosti do 2023. godine i ‘vrlo će brzo doći na vlast’. Kaže kako će svi ostati zapanjeni koliko brzo napreduju. Uvjerena je kako će doći do velikih promjena u globalnoj ekonomiji. Bit će gotovo s pranjem novca, a korumpirani i truli ekonomski sistemi propadat će.

Sljedeća godina bit će vrijeme većih inovacija i izuma nego što smo ih imali dugi niz godina. Što se tiče američkih izbora, kaže kako stvari neće ići glatko, a moguće je i da budu odgođeni. Kada i budu održani, Donald Trump neće biti zadovoljan jer neće biti ponovno izabran. Predviđa i kako će se Ujedinjeno Kraljevstvo podijelili na četiri neovisne države, a to bi se trebalo dogoditi u januaru 2021., prenosi “Večernji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh