Misterije

Skandal u mrtvačnici: Porodica otišla da se uvjeri da je stvarno mrtav, uslijedio je obrt zbog kojeg će tužiti doktore

Porodica Kolumbijca koji je prije nekoliko dana “preminuo” u bolnici odbila je da povjeruje u tu činjenicu, pa je došla u mrtvačnicu u kojoj je on ležao i još disao!

Juan Jose Munoz Romero - Screenshot

Doktori bolnice u Sinselehu kod Sukrea, javili su porodici da je 67-godišnji Juan Jose Munoz Romero preminuo od visokog pritiska, što je njih u prvi mah šokiralo, naravno, prenosi “Hayat“.

Ali Huanova sestra nije željela da se pomiri s tim već je rekla ostatku porodice da krene s njom do mrtvačnice kako bi se uvjerili da je on zaista mrtav. Jednostavno, nešto joj nije dalo mira.

Nakon što su upali u mrtvačnicu, na jednom stolu su ga ugledali da diše i da su mu otvorene oči.

Upala sam u mrtvačnicu dok su ostali članovi porodice odvraćali pažnju doktorima. Znala sam da nešto nije u redu. Bio je živ ali je teško disao jer nije imao dovoljno krvi u organizmu – rekla je Maria Romero.

Niko se iz bolnice poslije ovog slučaja nije oglašavao, dok će je porodica narednih dana tužiti. Juan Jose Munoz Romero je trenutno u drugoj bolnici gdje polako dolazi k sebi.

Usput je i negativno testiran na koronavirus.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh