Misterije

Vlasnici kuće traže dadilju koju bi plaćali 4.700 eura mjesečno! Međutim, postoji jedna KVAKA!

Svaka prethodna dadilja je pobjegla!

Kuća - 20minutos

Nedavno je objavljen jedan veoma neobičan i zanimljiv oglas, sa sljedećim sadržajem:

Advertisements

Tražimo dadilju kojoj bismo plaćali 4.700 eura mjesečno, za čuvanje dvoje djece od 5 i 7 godina, u južnoj Škotskoj, u prelijepoj kući sa starinskim šarmom i prelijepim pogledom.

Ovaj oglas se pojavio nedavno na sajtu “Childcare Online Nannies Search.” Na prvi pogled, sve je upućivalo na to da se radi o poslu iz snova!

Par je dodao i listu na kojoj piše šta očekuju od dadilje: priprema doručka, odvođenje djece u školu, pomaganje oko domaćih zadataka, pripremanje djece za spavanje. Kao dodatnu pogodnost, par je ponudio godišnji odmor u trajanju od 28 dana, piše “Likemag“…

Ne djeluje kao nešto komplikovano, zar ne?

Međutim, nije sve idealno kao što biste mogli pomisliti. Radi se o tome da kuću u kojoj živi ova porodica opsjedaju duhovi! Ovaj natprirodni fenomen je razlog zbog koga su sve prethodne dadilje pobjegle glavom bez obzira!

U svom oglasu, par je bio iskren u vezi sa tim:

Prije nego što smo kupili kuću, rečeno nam je da kuću pohode duhovi. Bez obzira na to, ipak smo riješili da je kupimo.

Tokom protekle godine, čak 5 dadilja je pokušalo da radi u kući. Nakon određenog vremena, sve su dale otkaz. U kući se čuju čudni zvuci, lomljenje stakla, a namještaj se povremeno sam pomjera.

Roditelji su izjavili kako nikada do sada nisu doživjeli ništa slično. S obzirom na okolnosti, veoma im je teško da nađu dadilju za djecu, što po njihovim riječima “loše utiče na stabilnost situacije.” U ovom momentu, spremni su čak i da podignu platu.

Administratori sajta na kome je postavljen oglas su mislili na početku da se radi o šali. Međutim, kada su provjerili oglas, shvatili su da se ovaj bračni par ne šali kada kaže da imaju problem sa duhovima!

Nakon što smo razgovarali sa porodicom, kao i sa dadiljama koje su tu radile, uvidjeli smo da se ne šale,” izjavio je jedan od administratora.

Da li biste prihvatili posao pod ovim uslovima?

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh