Misterije

STUDENT NAŠAO PRAMEN KOSE ISPOD JASTUKA: Ispovijest momka koji je bio žrtva magije

I. K. (23) je u subotu ispod jastuka pronašao papirić sa slovom “S”, a na terasi svog stana pramen ženske kose.

Ilustracija - Profimedia

Advertisements

To ga nije uplašilo sve dok u torbi koju nosi svakog dana nije zatekao crveni papir uvezan crvenim koncem, unutra dva pera – crno i bijelo, i nacrtan pentagram, prenosi “Kurir“.

Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posjekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom djevojkom. Pomislio sam da je to možda povezano“, priča I. K.

Proljeće je odlično godišnje doba za magijske rituale, koji su podijeljeni po danima. Ako je mladić sve to pronašao u subotu, nije dobro, jer je subota rezervisana za sve operacije koje se tiču visoke crne magije“, objasnila je žena koja se predstavila kao Mirsada.

Dodala je i da pentagram na papiru simbolično predstavlja satanu. Ovaj znak omogućava kontakt s višim silama osobi koja se bavi nekim oblikom magije.

Pramen kose, koji očigledno nije njegov i slovo “S” na papiru, mogli bi označiti ime djevojke koja ga želi sa sebe. U magijskim ritualima ovo slovo nema nikakvo posebno značenje“, uvjerava Mirsada.

Na pitanje šta I. K. sada treba da uradi, Mirsada je posavjetovala da se obrati nekome za skidanje crne magije poslije čega će sve biti u redu.

A mogao bi i da pripazi s kim ulazi u veze, kao i kako se ponaša prema tim djevojkama“, iskrena je.

I. K. je ispričao da je odmah otišao u crkvu, kao i da je prilično uznemiren zbog cijelog događaja. Najviše ga zbunjuje da se ovakve stvari i dalje dešavaju u 21. vijeku.

Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu vjerovali dok im nisam pokazao. Svi su bili tu kada sam palio papir i vidjeli su da sam se posjekao. Čovjek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osjećaj, vjerujte mi. Umjesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo“, završava svoju ispovijest I. K.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh