ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Misterije

SVEMIRSKI BROD STAR 13.000 GODINA OBOREN IZNAD ZEMLJE: Da li je riješena misterija Crnog viteza!

Pojavio se novi video koji navodno pokazuje da je oboren satelit “Crni vitez” – za koji se kaže da je vanzemaljski špijunski satelit u orbiti oko Zemlje.

Satelit Crni vitez - Screenshot/YouTube

Kaže se da je satelit Crni vitez vanzemaljski posmatrač postavljen u orbitu oko naše planete pre nekih 13.000 godina.

Iako ga neki jednostavno smatraju svemirskim otpadom, postoje mnogi ljudi koji se ne slažu sa tim i vjeruju da je objekat, poznat kao satelit Crni vitez, vanzemaljski satelit koji je postavljen u orbitu oko naše planete prije nekih 13.000 godina.

Od 1950-ih godina je ovaj zagonetni objekat izazivao veliko interesovanje medija širom svijeta, postajući jedan od svemirskih objekata koji se nalaze oko naše planete o kojima se najviše govorilo, piše “Kurir“…

Kada je prvi put otkriven, to je izazvalo mnogo buke u vijestima. SAD i Sovjetski Savez su pokazali poseban interes za ovaj “neidentifikovani svemirski objekat“.

Otkako je otkriven, ovaj satelit je zainteresovao zemlje kao što je Švedska i entuzijaste širom svijeta. Jedan od njih je Ham Radio operater koji je navodno dekodirao niz signala dobijenih iz NLO satelita i protumačio ih kao zvjezdanu mapu centriranu na Epsilon Bootes zvjezdani sistem i da je Crni vitez potekao iz tog sistema prije 13.000 godina.

Interes za Crnog viteza je stekao veću popularnost kada su Sent Lui Dispeč i San Francisko Egzaminer objavili članak o “satelitu” 2. maja 1954. godine. “Time” Magazin je takođe pisao o njemu u članku sedmog marta 1960. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh