Misterije

AMERIČKI OFICIR OTKRIO TAJNA DOKUMENTA: Ispod Antarktika se nalazi drevna vanzemaljska civilizacija sa 3 broda prečnika 50 km!

Gud, uzbunjivač tajnog svemirskog programa, kaže da je početkom januara 2017. godine odveden na Antarktik od strane američkog vazduhoplovstva, da svjedoči tajnom iskopavanju ostataka vanzemaljske civilizacije stare 55.000 godina.

Drevna civilizacija - Snapshoot

On je prvo bio obaviješten o otkriću od strane višeg USAF oficira, koji radi u tajnom svemirskom programu američke vlade i elite.

Otkriće ruševine datira iz prve nacističke njemačke ekspedicije 1939. godine, piše “Webtribune“…

Ali su tek od 2002. godine dozvoljena iskopavanja arheologa i drugih naučnika.

Oni sada pripremaju dokumentarne filmove i akademske radove da zapanje naučnu zajednicu i šokiraju svijet.

11. decembra 2016. godine, Gud je na svom blogu opisao kako je i ranije, iz više izvora, bio upoznat sa iskopavanjima na Antarktiku, a onda mu je iskopavanja takođe otkrio viši oficir u okviru USAF-a, koji je vodio tajni svemirski program pod nazivom “Sigmund“. Djelokrug tog programa uključivao je više otmica i ispitivanja i samog Guda, koji je bio testiran za vjernost svojih informacija.

Pošto je bio zadovoljan zbog tačnosti Gudovih informacija i izvora, “Sigmund” je neočekivano podijelio nešto svog znanja o iskopavanjima na Antarktiku. To je uključivalo civilizaciju predvođenu sa “Predamitima“, rasom izduženih lobanja, visokih 3-3,5 metara.

Tri matična svemirska broda ovalnog oblika sa oko 50 km u prečniku su otkrivena u blizini, otkrivajući da su “Preadamiti” vanzemaljskog porijekla, i da su na Zemlju došli prije oko 55.000 godina. Jedan od tri broda je otkopan i utvrđeno je da ima mnogo manju svemirsku letjelicu unutra. Civilizacija “Preadamita”, bar taj dio koji je bio na Antarktiku, je bio zamrznut u kataklizmičnom događaju koji se dogodio prije oko 12.000 godina.

Gudu su takođe njegovi kontakti rekli da su najsavremenije tehnologije, kao i ostaci preadamita uklonjeni sa jednog arheološkog nalazišta koje će biti dostupno javnosti. Timovi arheologa su radili sa onim što je ostalo, i rečeno im je da drže u tajnosti šta god da su vidjeli.

Pored toga, odabrani drevni predmeti sa drugih lokacija će biti donešeni iz ogromnih skladišta i postavljeni na arheološko nalazište kako bi se prikazalo javnosti. U predstojećem saopštenju o iskopavanjima na Antarktiku, naglasak će biti na zemaljskim elementima zamrznute civilizacije kako ne bi previše šokirali populaciju.

Prema riječima Guda, ova najava će vjerovatno biti tempirana kao odvlačenje pažnje sa otkrivanja mračne strane globalne elite, kako se pojavljuju informacije o međunarodnom prstenu pedofilije i trgovini djecom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh