Misterije

KOPAO JE U SVOM DVORIŠTU i naišao na ogroman metalni poklopac… od tajnog skrovišta!

Obično se kaže da treba da probate nešto prije nego što kupite, ali kada je riječ o novim kućama, to baš i nije opcija – a mnoštvo novih vlasnika dočekano je sa neprijatnim iznenađenjem kao rezultat.

Tajno skrovište - Kurir.rs

Ponekada, ta mala iznenađenja mogu da budu sjajna! Bar se to desilo ovom momku!

Kada je gledao arhitektonske planove svoje nove kuće, otkrio je da se nešto krije ispod njegovog imanja, nešto veliko, piše “Kurir“…

Zgrabio je lopatu i počeo je da kopa. Kada je udario u metal, znao je da je pronašao. Tajno skrovište u njegovom dvorištu.

Kuća je sazidana tokom 60-ih godina, a planovi za skrovište predati su zajedno sa planovima za kuću. Bilo je vrijeme da se skine poklopac. Ali šta će pronaći unutra?

Bilo je dosta đubreta na dnu. Ovo je vjerovatno mjesto odakle vazduh ulazi. Kada bi se ovaj prolaz urušio, ko god da je bio unutra umro bi od gušenja. Ipak, sklonište je bilo u dobrom stanju i izgledalo je kao šteta da propadne.

Raščišćavanje je zahtijevalo dosta truda. Ipak, već je izgledalo mnogo bolje. Uz pomoć prijatelja, bilo je vrijeme da se sredi i ulaz. Htjeli su da budu sigurni da će im trajati vječno. I stare zarđale stepenice morale su da se uklone. Ovo izgleda sjajno! Sada, očišćeni prostor djeluje sjajno!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh