Luda planeta

Penzioner (70) se zaljubio u PRO.TITUTKU, pa opako ZAŽALIO: Ostao je bez novca i u lokvi krvi

Ispostavilo se da ga je sin našao u nesvjesnom stanju i odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju.

Ešli Hant - facebook

Pro.titutka Ešli Hant (24), koja je u zloglasnim krugovima važila za ljubiteljku heroina i krek kokaina, nasrnula je na starijeg čovjeka i pretukla ga, prilikom čega mu je slomila nos i arkadu oko oka, piše Objektiv.

Incident se dogodio u žtvinom stanu u engleskom gradu Halu 10. maja 2021. godine, a do svađe je došlo kad je stariji čovjek trebalo da joj plati za usluge.

On joj je tom prilikom rekao da je “izigrala njegovo povjerenje” i kazao joj da želi emotivnu vezu sa njom, rečeno je pred sudom u Halu.

Hant je negirala da ga je pretukla i opljačkala, a uprkos svojim tvrdnjama, osuđena je na osam godina zatvora.

Zbog pljačke je takođe osuđen i izvjesni G. Fenvik, koji je Hantovoj bio podrška u slučaju da se na terenu desi nešto neželjeno.

Pred sudom je rečeno da je pretučeni i opljačkani muškarac, koja sada ima 70 godina, dugo poznavao Ešli Hant, dok je Fenvika prvi put vidio.

On je takođe rekao da ne može da se sjeti ko ga je od njih dvoje brutalno pretukao, a prvo što se sjeća nakon onesviješćivanja jeste to da se probudio u bolnici u Halu.

Ispostavilo se da ga je sin našao u nesvjesnom stanju i odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju.

Žrtva je policiji ispričala da je tog dana oko 19.30 pustio Hantovu u kuću, misleći da je sama i da je želio sa njom “romantično veče”.

Govorio je i da mu je to djevojka, da su u vezi tri mjeseca.

Hant je pred sudom kazala da je radila kao pro.titutka i da priznala je da je redovno uzimala d.ogu.

– Veći dio svog života koristim d.ogu, od svoje 15. godine. Uzimam bilo koju vrstu, he.oin, k.ek ko.ain, ek.tazi i tablete. Radila sam na ulici kao pr.titutka od 16. godine – kazala je ona.

Ona je negirala da je učestvovala u fizičkom napadu čojveka koji je dugo koristio njene s*ksualne usluge i navela da joj je “žao što je pretučen”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh