Luda planeta

“Buduća svekrva želi nam se pridružiti na medenom mjesecu! Šta da radim?”

Buduća mladenka, koja se udaje ovog ljeta, na društvenim mrežama pojadala se i zatražila savjet.

Nevjesta i svekrva - Facebook

Stvar je u tome što se na medeni mjesec sama pozvala – njena svekrva.

Inače se sa budućom svekrvom dobro slaže, no ona promiče da njihov medeni mjesec postane bračno putovanje.

Korisnici su bili jasni i evo što su joj savjetovali…

Jedna žena podijelila je neuobičajenu situacija oko vjenčanja. Naime, njezin problem je bračno putvanje – na koje se sama pozvala njezina buduća svekrva!

“Imam veliki problem. Moj zaručnik i ja smo zajedno tri godine, a vjenčat ćemo se u lipnju. Problem je moja buduća svekrva.” “Ona je divna žena i jako se dobro slažemo; međutim, ona inzistira da nas prati na medenom mjesecu! Ona stalno promiče ideju da to postane obiteljsko putovanje. Moj zaručnik joj je rekao da će medeni mjesec biti samo za nas. Pokušao joj je reći da bismo svi drugi put mogli otići negdje zajedno, ali se uzrujala. Potom je razgovarala s njim, rekavši da se samo šali”, ispričala je buduća mladenka iz Sjeverne Karoline.

Dodala je kako je situacija sve nepodnošljivija jer buduća svekrva nikako ne shvaća da je njezina ideja veoma nerazumna. “Ovo postaje noćna mora. Ona je inače ugodna i razumna osoba koja mi se jako sviđa. Zato ne razumijem zašto ona ne vidi da je ovo dosta ozbiljan problem. Molim pomoć. Ne želim promijeniti odredište za medeni mjesec na mjesto na koje ona možda ne želi ići”, nastavila je.

Korisnici su odmah bili jasni oko ove stvari i jednoglasno su je savjetovali kako ona i zaručnik moraju čvrsto stajati iza svoje odluke da njegovoj majci nije mjesto s njima na medenom mjesecu.

“Nije stvar u pronalaženju destinacije na koju vaša buduća svekrva ne želi ići. Čini se da ova “sjajna dama” ima problema s kontrolom ili ozbiljan slučaj tjeskobe zbog razdvajanja. Ona je odlučna ići kamo god ide njezin sin. Možda bi trebala otići na savjetovanje, rekao joj je jedan korisnik. “Neka tvoj dragi ostavi mamu kod kuće”, jasna je bila komentatorica.

“Iako sam znao čitati o parovima koji su uključivali širu obitelj na svom medenom mjesecu – i svi su se dobro proveli – osim ako sve strane nisu jednako oduševljene, krajnje je drsko da se svekrva, ili ostala rodbina pozivaju ako ste jasno rekli da želite ići sami”, napisao je drugi.

“Ako ne želiš da se tvoj brak pretvori u obiteljsku vezu, ti i tvoj zaručnik morate ostati pri svome”, odlučno joj je savjetovala jedna osoba.

“Ti i tvoj zaručnik morate biti na istoj strani oko ovoga i ostati jaki. Vaša svekrva apsolutno ne bi trebala ići na vaš medeni mjesec. Možda osjeća da će izgubiti dijete, što bi mogao biti razlog zašto je nerazumna. Može biti da, sebično, samo želi godišnji odmor i ne razmišlja logično. Bez obzira na njezine razloge, ne prepuštajte se njezinim emocijama. Podsjetite je da je volite i zamolite je da odstupi”, rekla je ženi druga osoba, prenosi 24sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh