Luda planeta

SKLONILA JE VEO, A MLADOŽENJA JE POČEO DA VRIŠTI! Snimak sa ovog vjenčanja obišao je planetu, ovo još niste vidjeli!

Jedna mlada riješila je da se našali sa svojim budućim suprugom, a njegova reakcija je postala pravi hit na internetu.

Mlada - Screenshot

Na društvenim mrežama osvanuo je video sa jednog vjenčanja koji je vrlo brzo postao viralan.

Naime, kao što se na snimku može vidjeti, mlada je riješila da napravi zvrčku svom izabraniku.

Na glavu je stavila masku sa likom uplakane ćelave bebe, a preko prebacila veo. Kada je došao trenutak da mladoženja podigne veo i tradicionalno poljubi mladu, imao je šta i da vidi.

Čovjek je bio potpuno šokiran i počeo je da vrišti.

Nije poznato da li je riječ o snimku sa stvarnog vjenčanja ili su akteri samo napravili šalu kako bi zabavili narod na društvenim mrežama. Jedno je sigurno, a to je da su uspjeli u svojoj namjeri, imajući u vidu komentare korisnika, ali i broj pregleda na internetu, prenosi Republika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh