Luda planeta

Malo lane je odabralo drvosječu za svoju novu mamu i svima je popravilo dan

Bio je to sasvim normalan dan za ovog drvosječu koji je hodao kroz šumu do svoje sljedeće destinacije.

Lane - Screenshot

Dok se vozio u svom džipu spreman da odradi svoj posao za taj dan, primjetio je nešto što ga je natjeralo da se zaustavi, piše “Virealno“.

Dio njegovog posla jeste da bude okružen prirodom. Sa količinom flore i faune kojom su drvosječe okružene svaki dan, suđeno je da pronađu nekoliko neuobičajenih prijatelja tokom rada.

Ovaj drvosječa je na strani puta uočio dva laneta kako sjede i gledaju svoja posla. Jedan je bio dalje od drugoga, a ono bliže drvosječi se zainteresovalo za drvosječu te mu je prišlo jako blizu. Oba laneta su bila usamljena i uplašena.

Lane koje je prišlo drvosječi ga je brzo onjušilo je pribilo se uz njega, na što je on odgovorio da nije ono što lane misli da jeste. Snimak koji je uspio zabilježiti je zaista nevjerovatan.

U ovom trenutku drvosječa je shvatio da ga je lane usvojilo kao svoju majku, te je odlučio da mjesto na kome su se nalazili nije sigurno za njih te ih je brzo sklonio u šumu.

Pogledajte ovaj predivni trenutak u videu koji se nalazi ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh