Luda planeta

Uhvatila muža u prevari, pa sačekala da zaspi: Njena osveta zgrozila je ljekare, i policajcima se slošilo

Nisu mogli da vjeruju čemu su prisustvovali.

Tužna žena - Ilustracija / Franceshaxtonmd.com

Žena nepoznatog identiteta iz Ukrajine brutalno se osvetila suprugu nakon što ga je uhvatila u prevari.

Ona je sačekala da joj muž zaspi, pa mu je polni organ probola tankom šipkom koja se koristi u građevini. Ulicom se, nakon užasnog gesta, prolomio vrisak, a neke komšije odmah su pozvale policiju.

Dok joj se suprug previjao od bolova i u krvi, žena je mirno sačekala dolazak policije, kojima se slošilo od prizora.

Ništa blažu reakciju nisu imali i ljekari hitne pomoći, koji su uspjeli da muškarcu spasu povrijeđen polni organ, prenose mediji iz Zaporožja.

Nakon što nisu ručno uspjeli da izvuku šipku iz polnog organa, oni su odveli muškarca u operacionu salu i hirurškim putem su mu je odstranili.

– Sva sreća što je muškarac bio sve vrijeme pod anestezijom, pa nije mogao da osjeti šta radimo – prenijeli su listovi iz Ukrajine riječi ljekara iz bolnice u Zaporožju.

Žena je policajcima rekla da ju je na ovaj monstruozan čin navelo nevjerstvo supruga za koga je rekla da joj je “obećao da će u braku biti lojalan”.

– Muškarac je po povratku u svjesno stanje rekao da ga žena više ne zanima i da će gledati da se odmah razvede od nje – prenose mediji iz Zaporožja, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh