Luda planeta

Prepipala sav hljeb u radnji – Snimak izazvao burne reakcije

Često se događa da kada idemo u trgovinu, vidimo ljude kako nasumično pipaju vekne hljeba, trudeći se da tako nađu neki bolji ili svježiji.

Hljeb - Ilustracija

Jedna korisnica društvene mreže TikTok, primjetila je ženu u samoposluzi kako vadi svaki hljeb, okreće ga i gleda, piše “Bijeljina“.

Nju je postupak dotične gospođe vidno iznervirao, pa je to i snimila.

Zasmetalo joj je što je gospođa “ispipala” sav hljeb, nakon čega joj je postavila pitanje.

“Da li ćete kupiti sve što ste dodirnuli?”, pitala je iznervirana djevojka, a žena je odgovorila: “Ne, samo ovaj”, na šta je uslijedilo pitanje: “Zašto ste sve dodirnuli?” Žena je samo odgovorila: “Izvinite”.

Mnogi komentari svjedoče u prilog tome da se ljudima baš i ne dopada da vide kako neko ima naviku da se tako ponaša dok kupuje hljeb.

“Čak i da nema pandemija, pa čemu to da moraš da dodirneš svaki hljeb”, “Trebalo je da je natjeraju da kupi sav hljeb”, “Oni se uvek ponašaju tako, kao da ne razumiju da su pogriješili” i mnogi drugi komentari, koji vidno napadaju ženu sa snimka.

@shawnleighmanDon’t touch the bread #stoptouchingthebread #pandemic #gross #germs #nocommonsense

♬ original sound – user2695254436232


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh