Luda planeta

Filip zaveo kumu usred dječjeg rođendana, pa je odveo u garažu: Zbog ovog detalja, sada proklinje život

Mislio je da će se provući sa ovim “izletom”.

Tužan muškarac - Blogspot.com

Australijanac Filip Melven (31) moraće da se razvede od supruge Nore nakon što je otkriveno da ju je varao sa kumom Kelsi (27).

Melven je otkriven na dječjem rođendanu, a vidio ga je niko drugi nego njegova kćerka (10) koja je nekoliko dana kasnije majci ispričala da je “tata bio u garaži sa kumom Kelsi”.

Jedan od cijenjenijih stručnjaka iz IT oblasti u Kanberi, na TikToku je potvrdio da je napravio najveću glupost svog života, ali i da se ne kaje zbog Kelsi jer je već duže vrijeme gajio osjećanja prema njoj. Ono na šta nije računao je da ga Kelsi potom neće podržati u otpočinjanju novog života.

Filip je, prema sopstvenom priznanju, na rođendanu jednog mališana iz familije otišao do garaže sa Kelsi, u kojoj su se ljubili. Nisu ni znali da je na tridesetak metara od njih bila Filipova kćerka sa dvije drugarice.

– Rekla mi je da me je vidjela u garaži, a Nora mi je sljedeće nedjelje rekla da želi razvod. Čak je i zvala Kelsi i napala ju je kako je smjela da nam se miješa u brak. Priznajem da sam štitio Kelsi jer nije ona bila kriva za to, već isključivo ja – napisao je Filip.

Melven će ostati bez kuće pošto ona pripada supruzi Nori a i kćerku neće moći da viđa više od svakog drugog vikenda.

– Život ide dalje. Trenutno sam u agoniji. Supruga više neće da čuje za mene, kuma ne želi da bude neko ko će mi poslužiti za period oporavka, a kćerka ko zna šta će misliti o meni tokom života. Nadam se da će se sve vremenom srediti i da ću makar s njom imati dobar odnos – istakao je Filip na TikToku.

Korisnici aplikacije ga nisu podržali. Štaviše, u komentarima su isticali da “nije razmišljao pravom glavom”, kao i da će celog života snositi posljedice toga što je zaveo kumu, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh