Luda planeta

Majka uhapšena tokom posjete sinu u zatvoru: Kada je došla i njegova sestra, dogodila se najluđa stvar

Ovo se ne događa često.

Zatvor - Ilustracija/Twitter

Merhita Paradar (56) iz Utar Pradeša u Indiji uhapšena je kada je došla u posjetu sinu Aramu (32) u zatvoru u Rupnagaru.

Dok su razgovarali pred čuvarima, majka je sinu pokušala da prokrijumčari telefon koji je sakrila u pitu s jabukama koju je prethodno prijavila na ulazu u zatvor, piše portal Dnaindia.

Čuvaru koji je nadzirao razgovore sa zatvorenicima bio je čudan način na koji je majka sinu dala pitu. Zbog toga je pozvao kolegu i oni su na licu mjesta uzeli i otvorili pitu. Ne samo što su u njoj našli telefon, već je tu bila i marihuana.

Nakon što je majka uhapšena, Aramu nije preostalo ništa drugo nego da se uzda u rođenu sestru Ramiju (26) koja bi ga u narednom periodu obilazila.

Ono što niko živ nije mogao da očekuje je da će se isti taj čuvar koji je “predosjetio” nešto čudno u vezi sa pitom, zaljubiti u Ramiju.

– Danima je pričao samo o njoj. Priželjkivao je da ona bratu svaki dan dolazi u posjetu – riječi su drugog čuvara iz zatvora u Rupnagaru.

Čuvar je poslije susreta brata i sestre prišao Ramiji i otpratio ju je do izlaza. Slično je uradio još nekoliko puta sve dok nije skupio hrabrost da je pita da se vide van zatvora.

Prema pisanju portala Dnaindia, Ramija i čuvar su otpočeli vezu, ali ostaje jedino pitanje koliko je ona iskrena, budući da bi porodici Paradar bilo od koristi da imaju čuvara na svojoj strani, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh