Luda planeta

Tri sedmice nosila u torbici 33 MILIONA, a da to nije ni znala: Tada se dogodio neviđen preokret

Pala je u nesvijest, nakon čega je pozvala ljekare.

Torba - Zanosna.com

Nijemica iz Donje Frankonije osvojila je nevjerovatnih 33 miliona eura, a da to nedjeljama nije znala.

Četrdesetpetogodišnja Nijemica igrala je Loto Bajern zaboravivši da iste večeri provjeri brojeve. Tako je tiket stajao u njenoj torbici sve dok je dvadesetak dana kasnije nije praznila.

Majci troje djece pažnju je privukao tiket, ali je onda načinila nevjerovatnu grešku – pocijepala ga je!

Potom ga je bacila u kantu za otpatke u kući, da bi joj sin, kad je bacio omot od sladoleda uzeo dijelić tiketa i pitao ju je što je pocijepala. Pritom joj je rekao da već dvadesetak dana ne mogu da pronađu dobitnika 33 miliona eura, prenosi ITV News.

Sin je vidio prvi dio dobitnih brojeva koji se poklapao sa onima koji su saopšteni na televiziji. Majku je uspaničeno pozvao da pronađe drugi dio u kanti. Kada je sastavila dva dijela tiketa, pala je u nesvijest.

Prilikom dolaska k sebi, pozvala je ljekare, dok je sin u nevjerici vrištao po kući i zvao oca i sestre. Nijemici je potom ukazana pomoć, a onda je uveče otvorila flašu šampanjca.

Direkcija Loto Bajern lutrije potvrdila je da je ovo bio drugi najveći dobitak u njenoj, 75 godina dugoj istoriji.

– Još nisam svijesna šta se dogodilo. Ovih 28 miliona eura (pet joj je država odbila po dobitku) nisam ni sanjala da ću imati. Ko bi uostalom to mogao da zamisli da će mu se dogoditi? Brojeve sam birala nasumično, nemaju neki skriveni smisao. Prvo ću morati da odem u neku banju ili na odmor da dođem k sebi, a onda ćemo vidjeti šta ćemo dalje. Imamo i veliku familiju, dosta je ljudi kojima možemo da pomognemo – rekla je dobitnica 33 miliona eura čiji je identitet lutrija razumljivo zaštitila, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh