Luda planeta

IMA 64 GODINE, 150-oro DJECE I 27 ŽENA! Oni su najveća poligamna porodica na svijetu!

Nevjerovatna životna priča…

Najveća poligamna porodica na svijetu - Screenshot

Marej Blekmor iz Kanade je jedan od najzanimljivijih TikTok-era, s obzirom na to da sa svojim pratiocima dijeli, ne samo talenat za muziku, već veoma zanimljivu životnu priču.

On ima 9-oro rođenih braće i sestara, a sa očeve strane, još njih 140! Da, dobro ste pročitali.

Njegov otac Vinston (64) ima 27 žena i 150-oro djece, a kako je Marej otkrio u jednom od njegovih snimaka, 151. dijete je na putu.

Takođe, mladić je otkrio da njegovi roditelji imaju metod uz pomoć kojeg mogu da zapamte imena sve djece, ističući da su svi zajedno odrastali u maloj zajednici, gdje su ih odgajali da budu Mormoni.

Marej je objasnio da roditelji biraju imena koja počinju istim slovom, za djecu koja su rođena iste godine. Na primjer, on je rođen 2001. godine i njegovo ime počinje na M. Takođe, te iste godine se rodilo ukupno 12-oro djece (3 dječaka i 9 djevojčica) i njihova imena takođe počinju na M.

Njegove pratioce je takođe zanimalo da li je Marej blizak sa svima njima:

– Da li sam blizak sa braćom i sestrama? Da li jedna osoba uopšte može da bude bliska sa toliko ljudi? To je kao populacija jedne škole! Što se većine njih tiče, kao znamo jedni za druge, ali nismo zaista bliski. Međutim, za neke sam ekstremno vezan i neke čak doživljavam poput svojih roditelja.

Marejeva majka ima 10-oro djece, gdje najstarije “dijete” ima 44 godine, a najmlađe samo jednu.

@kayezer0Reply to @babygirl_06176 Basically a litter of children ?? #polygamy #canada #utah #exflds #flds #exmormon #fyp #foryoupage #foryou

♬ Fadeaway – TikTok

@kayezer0What a stressful situation that must’ve been. ? #flds #exmormon #fyp #polygamy

♬ Dancing in My Room – 347aidan

@kayezer0Reply to @laurapatrice5 #polygamy #utah #canada #exflds #flds #exmormon #fyp #foryou #foryoupage

♬ Fire – Official Sound Studio


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh