Luda planeta

Mladence opljačkali na svadbi: Neko im odneo KOVERTE dok su plesali, a onda se desio nestvaran zaokret

Mladoženja je ostao u čudu kad je saznao ko je uzeo novac.

Vjenčanje - Blogspot.com

Na vjenčanju u austrijskom gradu Klagenfurtu dogodila se nesvakidašnja pljačka.

Dok su mladenci uživali u sali sa gostima, mladoženja je spontano skinuo sako u kojem je imao dva koverta od kolega. Kada se svadba završila, primijetio je da u sakou nema koverata, piše oe24.at.

Mladoženja je tada prišao kumovima i pitao ih imaju li predstavu ko mu se muvao oko sakoa, a potom je pitao i suprugu, kao i njene roditelje. Niko ništa nije primijetio.

Kako su koverte dale kolege, pitao ih je koliko je bilo unutra. Shvativši da je ostao bez više hiljada eura, on je doživio nervni slom. Otišao je i do šefa restorana, koji mu je rekao da ništa nije primijetio, kao i da će popričati sa svojim radnicima ne bi li utvrdio da li se možda među njima krije lopov.

Ni to nije donijelo neki rezultat. Na kraju su iste večeri, umjesto da uživaju u prvoj bračnoj noći, mladoženja i mlada u restoranu gledali snimke sa nadzorne kamere.

Tu su doživjeli ogromno neprijatno iznenađenje. Mladoženjin 12-godišnji sestrić prišao je njegovom sakou dok su svi plesali na podijumu i uzeo je oba koverta, pišu austrijski mediji.

Sestrić je narednog dana priznao sve, kao i svoju namjeru – sa tolikim novcem želio je da kupi igru “PlayStation 5”, ali i bicikl, kao i električni skuter.

Ujaku se izvinio i rekao mu je da je bio siguran kako ništa neće primijetiti jer je ionako tokom vjenčanja dobio “milion” koverata od drugih.

Mladoženja se opasno naljutio ne samo na sestrića, već i svoju rođenu sestru koja ga je zdušno branila, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh