Luda planeta

Kristina otkrila da je muž vara, pa mu spremila užasnu osvetu: Ubistvo joj nije bilo dovoljno

Policiji je “sa ponosom” priznala zločin.

Tužna zena - Blogspot.com

Priča o nevjerstvu i ljubomori u Brazilu završila se na najgori mogući način – ubistvom, a žrtva je bio muškarac čije je tijelo unakaženo, a p*nis odsječen i skuhan.

Sve je to uradila njegova supruga Kristina Rodrigez Mačado (33) iz Sao Gonsala, koju je muž opasno povrijedio jer joj je bio nevjeran.

Kristina Rodrigez Mačado – Facebook

Ona je uhapšena odmah nakon incidenta, a čak i prije nego što je počela zvanična procedura u istrazi, bilo je evidentno da je ona usmrtila muža i masakrirala tijelo, prenosi “Objektiv“.

Policiju je, poslije svađe, pozvao komšija, a kada su došli na licu mjesta, zatekli su izbezumljenu Kristinu i njenog muža Andrea kako leži mrtav sa posjekotinama po tijelu i odsječenim p*nisom koji je u međuvremenu bio skuhan.

– Pitate me da li sam ga ubila? Jesam, ubila sam ga i sretna sam zbog toga. Skot me je prevario, šta sam mogla da učinim – rekla je Kristina u policijskoj stanici kada su je ispitivali o zločinu, prenosi El Diarioni.

Žena je prebačena u pritvor i čeka se pravni postupak protiv nje, a policija je u porodičnoj kući pronašla kuhinjski nož kojim je zločin počinjen, kao i sojino ulje u kom je kuhan muškarčev polni organ.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh