Luda planeta

Kaja na društvenoj mreži rangirala bivše momke po OBDARENOSTI: Dok je trepnula, dogodio joj se užas

Neke stvari nije smjela da javno otkriva.

Kaja Melpeko - Facebook

Na kuću Brazilke Kaje Melpeko u Vitoriji u petak je bačen molotovljev koktel.

Vest je zbog mogućeg povoda incidenta ipak na naslovnim stranama u državi Espirito Santo, budući da je ova 24-godišnja djevojka nepoznata javnosti.

Dok policija istražuje slučaj, mediji spekulišu da je povod za napad na Kaju i kuću u kojoj žive i njeni roditelji jedan post koji je objavila nedavno na Fejsbuku.

Ova Brazilka rešila je prije sedam dana da otkrije kakvo je se*sualno iskustvo imala sa prethodnim momcima. Tako je na Fejsbuku napravila svojevrsnu tabelu na kojoj su “od najvećeg do najmanjeg” rangirani njeni prethodni partneri.

– Huan mora da bude prvi jer je bio i veliki i debeo. Moja preporuka, drugarice. Takođe moram da pohvalim i Marija s kojim sam i danas u kontaktu. Ima zbog čega da bude sretan u životu – napisala je između ostalog u veoma provokativnom postu Brazilka.

U odnosu na momke koji su “u vrhu”, Kaja je poprilično prozvala nekoliko momaka sa “dna” liste, pa policija istražuje gdje su trojica od njih bili u vrijeme napada na njenu kuću.

– Budući da je žrtva napada u postu neumjesno upoređivala polne organe svojih momaka sa voćkama i predmetima, nije nerealno da je time žestoko isprovocirala neke od njih. Prema prvim indicijama, svi oni međusobno se znaju iz grada, pa je moguće da je post u kratkom roku stigao i da njih, s obzirom na to da se ne prate sa Melpekovom na Fejsbuku – stav je policijske stanice u Vitoriji.

Kaja je u međuvremenu poslije napada odmah obrisala sve profile sa društvenih mreža i potpuno se povukla u ilegalu dok se ne riješi slučaj i otkrije ko ju je napao, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh