Luda planeta

Tinejdžer zbog svađe sa roditeljima iskopao sebi pećinu u bašti, ima grijanje i Wi-Fi

Pećina je duboka tri metra, ima grijanje i Wi-Fi.

Andres Canto - Screenshot

Tinejdžer Andres Canto iz Španije, poslije svađe sa roditeljima, šest godina je kopao rupu u bašti porodične kuće da bi živio u njoj. Kopao je svakoga dana poslije škole, u slobodno vrijeme. Pećina je duboka tri metra, ima grijanje i Wi-Fi. Snimak svoje pećine Andres je objavio na društvenim mrežama, piše “Fokus“.

Andres sada ima dvadeset godina i zadovoljan je svojim radom, ali ne može da razumije zbog čega je šest godina kopao pećinu u svojoj bašti.

Svađe sa roditeljima nisu nepoznanica, ali su u tinejdžersko doba one malo intenzivnije u nekim porodicama.

Andres Canto je 2015. godine imao 14 godina kada su mu roditelji rekli da ne može da izađe iz kuće u trenerci.

Iznerviran i utučen, počeo da kopa rupu u bašti. To kopanje je trajalo šest godina, a stvorio je sopstvenu oazu koja ima dnevnu sobu i kupatilo.

“Moji roditelji su željeli da se presvučem da bih otišao u selo, ali ja sam željeo da obučem trenerku koju sam volio da nosim kod kuće, i tada sam odlučio da kopam u bašti”, rekao je Andres Canto.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh