Luda planeta

U isto vrijeme bio u vezi sa 35 djevojaka!

Japanac Takaši Mijagava (39) iz japanske regije Kansai uhapšen je nakon što je u isto vrijeme bio u vezi sa čak 35 žena, kako bi dobijao poklone za svoje lažne rođendane…

Hapšenje - Ilustracija / Nezavisne.com

Takaši se pretvarao da ih sve voli i svakoj ženi je dao lažni datum svog rođendana, kako bi obezbjedio stalni priliv poklona.

U jednom slučaju Takaši je 47-godišnjoj ljubavnici rekao da mu je rođendan 22. februara, iako mu je pravi rođendan 13. novembra.

Osumnjičeni je svoje žrtve upoznao dok je radio za marketinšku kompaniju.

Jednoj od svojih žrtava, 40-godišnjoj ženi, rekao je da mu je rođendan u julu, dok je druga vjerovala da je rođen u aprilu. Japanski mediji prenose da je ukupno prevario 35 žena, ali da postoji mogućnost da ima još njegovih žrtava.

Sve u svemu, Mijagava je optužen da je prevario žene za 700 eura, koje su potrošile na rođendanske poklone i odjeću.

Mediji prenose da je prilazio ženama i započinjao veze tvrdeći da će baš nju oženiti u jednom trenutku. Žene su ga na kraju “provalile” i prijavile policiji u februaru ove 2021. godine, prenosi sajt “Zanimljivosti dana“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh