Luda planeta

Ukrao od vjerenice prsten dok je spavala, pa s njim zaprosio drugu: Otkrile ga i ovako su ga ‘rasturile’

Plan je bio na prvi pogled savršen.

Prosidba - Kurir.rs

Četrdesetosmogodišnji Amerikanac Džozef Dejvis sa Floride uhapšen je zbog prevare dvije žene koje su ga potom zajedničkim snagama raskrinkale poslavši ga u policijsku stanicu.

Džozef je prije nekoliko sedmica skinuo prsten s ruke svoje vjerenice koja je tada spavala i s njim je sutradan zaprosio svoju drugu djevojku koja živi 50 kilometara dalje.

Ne znamo koji je plan imao Džozef, odnosno kako je zamišljao da dvije žene dijele jedan prsten, ali ovoj prvoj koja je ostala bez njega, bilo je sumnjivo što joj je Džozef rekao da joj je vjerovatno negdje spao u sobi dok je spavala.

Kada je vidjela da ništa nije do nje, počela je da češlja po partnerovom telefonu. Ukačila je dva sumnjiva ženska imena, a potom je na njegovom Fejsbuku primijetila jednu od žena koju je onda “posjetila” na njenoj stranici.

Kod nje je naišla na nekoliko slika na kojima je s Džozefom, a na jednoj je upravo nosila njen prsten!

Žene su se potom kontaktirale i udružile da raskrinkaju Džozefa koji je drugoj ženi govorio da se zove Džo Braun!

Prva vejrenica zamolila je drugu da joj vrati prsten koji je vrjiedan više od 6.000 dolara. Potom su uvidjele da su još neke stvari “dijelile”, odnosno ono što se jednoj nije dopadalo od poklona, Džozef bi davao drugoj!

Žene su otišle zajedno u policiju i prijavile čovjeka koji je pokušao da sa objema vodi paralelan zajednički život. Pritom su ga optužile za prevaru, te je Džozef Dejvis priveden. Ako se uopšte tako zove, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh