Luda planeta

Nakon nezapamćenog događaja na svadbi kod Žepča: Mladoženja nam odlučio priznati istinu!

Prije nešto manje od dvije godine pisali smo o nezapamćenom događaju na svadbi kod Žepča.

Napamćen događaj na svadbi kod Žepča - Doznajemo.com

Svadbenoj koloni koja je tada prošla kroz srednju Bosnu, nedostajalo je samo jedno, zaključili su posmatrači – mladenačka kola, koja je svita svatova ostavila za sobom, okićene i pokvarene!?

Na Internetu su bile objavljene fotografije na kojima se vidi kako mladenački automobil zbog kvara biva «otšlepan» usred slavlja, piše “Doznajemo“.

Gospodin Ivan Ćurić, mladoženja sa spomenute svadbe, odlučio nam je nakon dvije godine otkriti punu istinu šta se zapravo dogodilo:

Istina iza cijele priče je to da me je supruga, tada zaručnica, pitala hoćemo li unajmiti auto za svadbu. S tim da sam imao automobil i kontao da nema potrebe da uzimamo auto…

Međutim, zaručnica je tada spomenula: “Šta ako nam se pokvari automobil?” Tako da sam tada, bez njenog znanja, pozvao lokalnu šlep-službu i odlučio doći po nju na šlep-kamionu. Pošto je to auto Alfa Romeo svi su se raspisali da je stala – ali je sve uspala odlična fora i dan danas se smijemo tome. Čak supruga tvrdi da ju je istog trena joj prošla trema kad je vidjela auto na šlepi jer nije mogla doći sebi od smijeha. To je istina o tom tekstu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh