Luda planeta

Ivana s mužem zamijenila telefon na dan: Testiranje vjernosti i ljubavi zbog ovoga se pretvorilo u užas

Imali su lijepu namjeru, a onda je došlo veče u sobi.

Ivana Vlasina - dni.ru

Ponekad je bolje, što se kaže, ne “čačkati mečku” u vezi. Ovo se naročito odnosi na parove među kojima ne postoji onakvo povjerenje kakvo priželjkuju da imaju.

Ivana Vlasina (29) iz Novosibirska otkrila je tamnu stranu ličnosti svog supruga, baš kao što je i on uvidio s kim zaista ima posla, poslije jednog testa.

Saznavši da joj se najbolja drugarica uvjerila u to koliko je dečko voli kada mu je dala svoj telefon, a on njoj njegov na 24 sata, Ivana je poželjela da poslije Nove godine uradi istu stvar.

Kako je vjerovala da nema šta da krije od muža Antona (32) predložila mu je da na ovaj način testiraju brak i on se složio. Međutim, iste večeri među njima je izbila stravična svađa poslije koje je ona završila u bolnici.

Ivana je uzela muževljev telefon i ponijela ga sa sobom na posao. U pauzama je tamo listala šta sve ima, ne očekujući da će pronaći išta zanimljivo. Telefonski imenik je bio bez, za nju nepoznatih osoba, a i u porukama je sa prijateljima bio kako je i očekivala.

Ali, vidjevši neke njegove slike iz vremena kad su bili u vezi, šokirala se. Čuvao je više od 50 fotografija go*išavih djevojaka koje je fotografisao kradom na bazenima ili na rijeci. Pozlilo joj je. Pitala se s kakvim to pe*verznjakom živi.

Međutim kad se vratila kući, dočekao ju je sve samo ne nasmijani suprug. Odmah ju je napao pitavši je ko su neki momci u imeniku i s kojim se to Koljom stalno dopisuje. Ivana mu je naglasila da je Kolja kolega s posla, ali je Anton pronašao mnogo prilično slobodnih prepiski među njima.

Ono što ga je razljutilo najviše je što je Ivana čuvala telefone svih bivših momaka čak i u braku s njim. Kada mu je priznala da tog dijela života neće zbog njega da se odriče, polupijani Anton ju je ošamario i opsovao.

Ivana mu je uzvratila i oni su se potukli u sobi. Žena je završila na podu sa krvavom glavom pošto je pala na sto i razbila je. Otišli su u bolnicu gdje je ušivana i ostala je tamo dva dana.

Testiranje vjernosti tako je ovim supružnicima trasirao put ka razvodu koji se dogodio prošle sedmice, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh